rohlik dceri

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50565 22.3.2012 13:10

ahoj holky chci se zeptat od kolika měsicu můžu davat dceři rohlík ? je ji 8měsícu děkuji..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8922.3.2012 13:13

    Moje dcerka má skoro 9 měsíců a zatím nedávám, skoro nemá ještě zoubky, má 2 tak 1mm povylezlé, tak to nemá čím kousat. Pokud má dcerka už nějaké zoubky venku, kousky bych jí dala :)

  • Na rohlik sice nereaguju,ale muzu se zeptat zda uz dáváte takove ty zlute kukuricne krupky??? A od kdy? Nam je pul roku,tak jsem si rikala, ze bych zkusila,ale bojim se aby se neudusil:-o

  • Klidně bych už dala, náš malý ho dostal někdy v těch 8 měsících. Ze začátku ho jenom ožužlával, teď je mu 10 měsíců a normálně ho celý zbaští, i se svými 3 zuby :-)

  • Na rohlík dej pozor - on je sice mekoučký, ale některé děti jej nezvládaj - náš jej žužlá a žužlá..a pak jej má v pusině plno a začne se dávit, takže dostává rohlík, ale kousky s jogurtem, kostky s máslem nebo s ovocem, ale celej vždy zkusíme jednou za čas a pak to odložíme na později. Má 6 zubů, takže celkem dost, ale nezvládá - bude mu rok. Kukuřičny křupky baštil snad už od šesti měsíců a miluje je..

  • přesně tak - pozor na rohlík, může se začít dusit, takhle mě varovala doktorka, že spíše chleba, nebo kukuřiční křupky.

  • my asi od 4-6 měsíců. krásně si ho žužlala.... btw jak někdo říká, že rohlík je nebezpečnější než chleba - to je blbost. je jí rok a dokáže se dusit chlebem. protože chleba se drobí - narozdíl od rohlíku. a pak ty malou kousky chleba jí vletí do krku a je problém. s rohlíkem se jí tohle nikdy nestalo. z chleba dodneška dáváme pouze kůrku. jiná věc je namazaný chleba. namazaným se nedusí, ten se tak moc nedrobí....

  • KOukám co člověk, to názor...ale hlavně nepanikařit :-)

    Dala bych ho už klidně, ale hlídat. Musíš vědět, jak se pere s jídlem, zda to jde... My cvičili od sedmi mesiclů na křupkách....když už je hezky žužlal, tak jsem zkusila i rohlík...ale ne do kočáru za jízdy a hlídat!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist