push up

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43607 23.3.2011 20:08

ahoj, zajímá mě jestli hodně holek nosí push up podrpesnku? nevíte? já teda jo.. a myslim si že ani v obchodech neprodávaj ty takový normální bez vyspávek moc.. a nevíte co si o push up podrsenkác hmyslí kluci? mě se moje prsa totiž nelíběj bez push up podrpesenky nemam takovej tvar jako má push up podprsenka.. dík za odopovědi =)nejlépe bych byla kdyby jste mi odpověděli na všechny otázky díky =) ( ptala jsem se iuž v jiný poradně ale tam mi vubec neporadili .. tady je nejlepší poradna =D )

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no tak já si myslím že v dnešní době se nosí jen tyhle, možná ze starších generací ještě sáhnou po klasických, ale moderní žena :D nosí jedině push upky, přece jen ty prsa dotvaruje, ne nijak zvětší, a klukům si myslim že se to líbí, pak když ta podprsenka je dole stejně už nějak tvar neřeší. Já mám teď objednanou z ameriky, která prsa zvětšuje tak jsem zvědavá jestli to s mýma většíma béčkama něco udělá:D :) ale jinak i při výběru push upky se dá udělat pár chyb. Nejsou hezký podprsenky, které jsou sešívané tak, že prsa tvarují do špičky, to je pak ošklivý a ani chlapum se špičatý nelíbí. Takže vždy důležité kontrolovat tvar i z boku :)

  • Ahoj, kdysi jsem nenosila, ale v rámci konkurence začla :o) a je to lepší do výstřihu a tak, myslím, že kromě hodně vybavených holek je nosí většina. Můj muž, když mu předvedu nějakou super novou pushupku tak slintá a líbí se mu. A neřeší, že je to jinak menší. Prostě je to v tom hezké. Tak proč ne! Stejně to tolik nezvětší, takže to je myslím vklidu.

  • Podprsenky push up nosí dnes určitě většina žen. Myslím si, že je nosí i ženy s větším poprsím. Já občas také, byť jsem sama dost od přírody obdařená. Co si o nich myslí kluci, to je těžké hodnotit. Každý si myslí něco jiného. Nicméně jsem slyšela názor chlapa, že je vnadíme perfektně vytvarovanými prsy, hezké velikosti a když se podprsenka sundá, pravda je občas jinde :o) Ale to je to poslední, čím bych se trápila. Proto nos podprsenku, ve které se cítíš dobře a která se ti líbíí :o)

  • Taky myslím že je nosí většina žen, vlastně bych jen těžko hledala nějakou kamrádku co ji nenosí.. Řekla bych že kluci koukají i na tvar a ten push upka skvěle vylepší, takže jejich pohled na věc bude asi pozitivní:) žE nemáš tvar prsou jako push up podprsenka je blbost.. podprsenky jsou dělaný na prsa a ne obráceně... spíš si narazil na blbý kousky... Mně jich taky dost nesedne- většinou jsou takové moc špičaté... :/.. zkus obchod HM, tam maj super výber velikostí, tvarů, barev a určitě najdeš taky nějakou co ti padne!..

  • Do výstřihů je tato podprsenka určitě bezkonkurenční-ona jiná snad ani použít nejde..Ovšem nesmí se moc skákat, aby se nestala taková věcička jaká je občas vidět v TV. Ovšem klukům se také líbí vztyčené bradavky a to v pushup podprsence nehrozí-takže pokud ne do výstihu nebo na sport, tak je lepší určitě něco pohodlnějšího-třeba nějaká sportovní podprsenka, která navíc není pod oblečením vidět. Jinak já ty vycpávky z podprsenky i z plavek vždy vyndám, podle mě se tam dávají, aby podprsenka sedla ve větším rozmezí velikosti a mi prostě ty vycpávky jsou proti srsti..Navíc velikost co mám mi naprosto stačí, ne třeba zvětšovat, jen po dětech přizvednout, což ta sportovní podprsenka moc nedovede:-x

  • dzusinka23.3.2011 21:13

    Klukům je typ spodního prádla, který ženské nosí, celkem ukradený. Hlavně když to ženské sluší a nazdar.

  • Já nosim jedině push-upky a jsem s nima spokojená. Vypadá to dobře a řekla bych, že tohle kluci moc neřeší :-) spíš to, abys už byla co nejrychlejc bez podprsenky ;)

  • petulinkaa1323.3.2011 23:01

    Hodně žen jich nosí,ale nesmí být extra pushap,to kluci dost odsuzujou,ale jsou i takový,kterým to nevadí :-) ale jak píšou holky, oni to moc neřeší,mají radči prsa bez podprsenky a v tu chvili rozhodne tvar neřeší :-) stejne tak jako zadek,bricho atd. atd, proste postavu....!

  • Naprostý souhlas s dzusinkou - důležité je, aby to holce slušelo. Ještě bych dodala, že nejradši by byli, aby už bylo to prádlo dole :-)
    viz Vesničko má středisková
    "Všim sis, Karle, co těch našich holek chodí bez podprsenky?" "Všim." "To je hezká móda, viď?" "Jo. Já jsem rád, že už to dorazilo i na venkov."

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist