první sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195822 28.4.2020 17:52

Ahoj holky, už asi 2 měsíce se s přítelem pokoušíme o sex. Jedná se o můj první sex. Poprvé jsem to zkoušeli v únoru tohoto roku a byl ve mě sice jen na čtvrt, ale nic mě nebolelo jenom mi tekla krev a měla jsem zpožděnou menstruaci. Pak dlouho nic nebylo protože jsme čekali na ty prášky. O měsíc později jsem nasadila antikoncepci několikrát jsme to zkoušeli, ale ta bolest je fakt strašná mám pocit jako bych potřebovala furt čůrat a vůbec to není příjemné. Přítel má taky celkem slušné vybavení takže to taky možná bude z části tím :D. Každopádně přítel mi říká ze už neví co s tím jde na mě opravdu pomalu ale proste to hrozné boli. Tak se chci zeptat měla jste některá z vás něco podobného, a popřípadě nějaké tipy na to jak bolest vydržet? :(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj ,mněla jsem to úplně stejné poprvé velká bolest a dost krve a celí se do mně také nedostal:-( ,pak asi měsíc nic nebylo s části tím že jsem sbírala odvahu a také že nebylo tolik příležitost. Po měsíci jsme to zkusili a zase to docela bolelo krve bylo o něco méně ale dostal se do mně celí ,tak že sláva a mysleli jsme že už to bude celkem v pohodě:-) a ejhle krvácela jsem pak sice už málo ,ale přece ještě několikrát a bolelo to ještě asi půl roku.:-( Když jsem se pak ptala na prohlídce mého gynekologa tak mi řekl že jsem docela úzká. Chce to se pořádně uvolnit , žádný stres a případně použít nějaký lubr gel , já teda nemusela při vzrušení jsem vlhká až dost a v začátcích jsem se i trochu styděla za mokré kalhotky:-o než jsem přišla na to že je to úplně zbytečné ,ale mám rozumného přítele. Klidně jestli budeš chtít se ještě na cokoliv zeptej.:-)

  • Měla jsem to tak také
    Mě ,,stačilo" to párkrát pretrpet a postupně si ji nechat sexem i prsty roztahovat
    Bylo to velmi bolestivé ale teď už to je v pohodě a příjemné

  • Určitě lubrikační gel jak už bylo řečeno výše. Taky na nic nespěchat a kdyby bolest přetrvávala, tak rozhodně nesbírat tipy, jak bolest vydržet, ale dál to řešit. "Vydržením bolesti" se dostaneš akorát do stavu, že se ti sex nebude líbit a budeš z něj víc a víc ve stresu, což tě dostane do začarovaného kruhu.
    Přítel má bod, že na nic nespěchá a že o tom mluvíte! Doufám, že mu to vydrží. :-)

  • Já měla taky problém. Musela jsem nakonec jít nahoru a fakt pomalu s tím, že mě přítel furt hladil a vzrušoval. Až po několika stycích jsem se naučila jak na to a už jsme mohli jakkoli začít.

    Jinak i ha může dělat v těle nepořádek, vysusovat tě a ničit tě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist