průzkum těhulek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39300 1.9.2011 16:11

Milé maminky,čekatelky,měly jste to taky tak,že než jste si potvrdili tehu testem ci doktorem,že jste prostě vedeli,že jste těhotny jak se to rika,ze to zena proste pozna??? nebo vas to prekvapilo a nic nenapovídalo? děkuji :-)

MS mam sice nepravidelnou,rozmezi 35-40dni,jednou jsem mela i 49DC,dnes jsem 53DC a MS stale nikde,nevim proc,ale posledni MS byla 11.7. a od zacatku srpna proste mam v sobe,ze jsem tehotna,proste furt mi tolik veci napovida,proste to tusim,test v uterý rano,jak jsem tu psala,byl duch,ale zmizel...nevim proc,proste i kdyz asi negativni,ale ja proste na 90% vim,ze tehotna byt musim...nejsem upnuta snazilka,to vuuubec! to jsem byla pred rokem,ted to beru,bud se zadari nebo ne,ale ted to tak citim uz mesic,snad od ovulace, i kdz nevim kdy v podstate byla :-) no neni to divny????? jsem asi divna :-D ) jinak se omlouvam,az ted jsem prisla na to jak se doplnuje k otazce,ale to jsem kazde z vas uz odpovedela to same zvlast ( Omlouvám se)

Tak dnešní ranní test negativní,tak já tomu nerozumin,dneska je mi jeste hur,od zaludku blbe,nafoukla uz delsi dobu,unavena strasne,prsa me boli..no des! fakt tomu nerozumim..musim k doktorovi!

Tak holčiny,práve přišla MS,takže je to jasny, sice po 54DC ale hlavni je,ze kdyz uz tehu nic,tak alespon nemusim letět k doktorovi a vim na čem jsem, i když jsem to FAKT nečekala :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist