prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43636 9.4.2011 20:44

ahoj, je mi 13 a chtěla bych větší prsa.někde jsem slyšela že pro rychlejší nebo něco takovýho růst prsou sou dobrý když jíte banány ? je to pravdaa? nebo pomáhaj na to nějaký cviky nebo něco takovýho?díky za odpovědi =)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No nevím nevím jestli banány... :D Slyšela jsem že spíš pivo,ale to jsou také jen dohady. Většinou je to dané geneticky. Ale tobě je 13,takže se pořád ještě vyvýjíš a jistě se ti ještě zvětší,dej tomu čas :))

  • me ve 13 zacaly prsa teprve rust takze vyckej casu a urcite povyrostou...

  • Presne tak, ja byla ve 13 uplne plocha a mazi 15 a 16 mi najednou narostly trojky, takze nesmutni a dej tomu cas:))

  • Mě povyrostly až teď v těhotentsví :-D Dřív jsem si s tím lámala hlavu, ale dnes jsem ráda, že mám malá prsa :-)

  • Lucie.S10.4.2011 9:29

    Jůva, kam spěcháš? Dohonit kamarádky ve třídě? Tím si tady prošla spousta z nás !!!
    nespěchej!! Žádné banány ani sprchování studenou vodou ti nepomůže, to jsou prostě kecičky srandičky a pivo taky ještě nepij !!! Jsi v pubertě, vyvíjíš se a rosteš a ještě by ti mohla narůst prdelka a to by jsi určitě nechtěla a při nejhorším alkáč.. hi hii !!! Dočkej času a jednou budeš možná mile nebo nemile překvapená. Já se ti přiznám.., já ve 13.byla plochá jako deska a holky ve třídě prsatky. Já se doma opravdu tajně sprchovala tou studenou sprchou a nic !!! :DDDDDDD Prsa mi narostla snad až v 15.letech.. a dneska? Co pomáhá na zmenšení ??? Hi hííí !!!

  • Ahoj ..myslím ,že ve 13 je celkem zbytečné zabývat se velikostí svého porsí.Začínáš se teprve vyvíjet jsi na začátku cesty .! NIjak bych se nesnažila o to mít co největší prsa.Například já jsem měla do 9 třídy "lentilky pod kobercem" a pak v 2háju C ! Takže nikdy nevíš jak to za pár let bude.Každopádně banán je hloupost :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist