protivná...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34087 13.3.2011 16:44

ahojky, je normální být na začátku těhu protivná jako vosa v p...? Žasnu sama nad sebou, čím vším otravuju své blízké a jak jsem nepříjemná...Nemáte zkušenost? Mohou to být už hormony?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hormony jak vyšité :) Mně chvíli lezli všichni na nervy, věčně mě něčím s prominutím srali a to byli jen maličkosti a už mě vytáčeli :) Furt čekám na slzavé údolí, na které mě všechny kamarádky upozorňovali a zatím naštěstí nic :) Vydrž, okolí to pochopí :)

  • Musím souhlasit :)) já byla na začátku těhu strašně protivná a i agresivní :D a to jsem jinak naprosto klidnej člověk,že jsem těhotná jsem poznala díky tomu, že mě jedna paní na pracaku hrozně vytočila a mě se následně chtělo šíleně brečet...přitom o nic tak tragickýho nešlo :)) takhle to trvalo jen první tři měsíce a pak se hormony pomaličku uklidňovaly, dokonce se mi stalo, že jsem se v obchodě trošičku chytla s přítelem a hned jsem se rozbrečela, obchod byl plnej lidí...všichni na mě koukali,ale já si prostě potřebovala ulevit :) takže hormony dělaj své :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist