prosíííím o pomoc :-(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32852 11.2.2011 12:00

Holky, mam týden spoždení,včera odpol. test nic, jen jedna čárka,dneska rano jsem si delala druhy a kdyz jsem se náhodně podívala za hodinu tak tam je slabý,ale opravdu slabounký duch a pritom je to mamatest 10, neni to divný? po takovym spozdeni?? prsa mi bolí strašně moc,ale nemůže to být mimoděložní?? bolesti mam,takový spozdeni a na mamatestu 10 strsne slabounkyyyyy duch,co mam delat? k doktoru svymu muzu až v utery...mam tedy zkusit jeste test a v utery tam jít?? :-((( co když to bude mimoděložní??? jak se to pozná??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, jestli je to těhu mimoděložní se pozná jen na ultrazvuku, ale zatím neplaš, každá to má jinak.. testni ještě v další dny a uvidíš.. k doktorovi v úterý zajdi, udělal by ti aspoň odběry a z toho už se dá usoudit víc.. držím pěsti..

  • Mimodeložní se pozná, že ti nestoupa HCG, nebo stoupa jenom minimalne a taky tím, že začněš špinit a mit bolesti,ale na to je u tebe ještě brzy. Neboj se, sama to nepoznas, tak se zbytečne nestresuj. Me tak postrasil doktor pred 14dny a uplne zbytecne, jestli nespinis tak bych s doktorem pockala, nekteri maji tendenci vystrasit cloveka hned ze zacatku :-/ (bud ti dostatecne- dle jejich plánu nestoupa HCG nebo hned nevidi embryo v deloze,....pritom kazdy je jiny ) Udělej si treba v nedeli test, a pak se klidne objednej. Hlavne v klidu. Drzim pesti

  • Ahojky nemaluj hned čerta na zeď s mimoděložním. Jsem po mimoděložním a hned od začátku jsem špinila a pak i trochu krvácela. A jinak po týdenním zpoždění jsem měla dvě čárky na testu, takže podle testu se to moc poznat nedá. Zkus další test pozítří a třeba už tam budou dvě čárky a bude vše jak má být :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist