pronájem bytu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426383 20.12.2020 21:06

Dobrý večer,jmenuju se Denisa je mi 17 let,jsem v 9 měsíci těhotenství,a ocitla jsem se bez střechy nad hlavou,rodiče mě vyhodily,momentálně jsem na pár dní u kamarádky,snažím se si najít něco vlastního ale je to strašně těžké.Termín porodu mám 1.1.2021.A já bych si do té doby přála najít byt nebo alespoň garsonku,pokud by jste o něčem věděli napište mi prosím jsem zoufalá a úplně sama na vše...😢😢😢😢😢

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Proboha, ktery rodice vyhodi svoji nezletilou dceru pred porodem a jeste pred vanoci z domu?
    Urcite bych se obratila na azylovy dum...

  • Samozrejme nezname pozadi celeho pribehu, ale rodice jsou za vas zodpovedni az do vasich 18 let. Obratila bych se na socialku a mozna i ospod. Najem s vami nikdo nesjedna kdyz nejste plnoleta. A navic tehotna pred porodem a sama. Vim, co to je, jako samozivitelka hledat pro sebe a dite najem. Zadny med. Majitele davaji prednost parum (dva prijmy) a naposled mi to trvalo 4 mesice nez jsem neco nasla a jeste to byla hodne velka nahoda. A to jsem 6 let predtim radne sama platila celkem vysoky najem (Praha), chodim do slusne placene prace, hezky oblecena, nekourim, nepiju, zadna socka. Lide ale videli jen jeden prijem a dite.

  • vlkodlak15021.12.2020 1:04

    Rekni to tomu chlapovi., ze bude mit dite! Zapis do rodneho listu. A zkus si jeste promluvit s rodici.. snad to bylo jen nedorozumneni. Maji za tebe zodpovednost!

  • Ahoj, a přítele nemáš? Nebo kdo bude tátou dítěte? Asi bych zkusila kontaktovat nějaký azylový dům, tak by ti mohli poradit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist