problémy s matkou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49814 12.8.2011 9:33

Prosím o váš názor. je to složité ale ve zkratce:
S mojí matkou bojuji přibližně už od 8 let co jsem začala "rozumně" vnímat svět kolem. hlavně jsem si začala psát deník a od té doby si vše pamatuju.
Nikdy mi neprojevila porozumnění, zájem o mě a mé zájmy natož nějaký láskyplný cit. pořád jsem jen dělala poskoka, podle ní jsem nebyla jako dcery jako jejich kamarádek a tak.
Když už to i s ní táta nemohl vydržet odešel od ní a já byla samozřejmě na straně táty. bydlela jsem s ní ale až ve 20 jsem se konečně od ní mohla odstěhovat.
Nebavíme se a nestýkáme se 3 roky od toho odstěhování. v rodině jsem za to černá ovce.
Ted pracujeme s přítelem na miminku. Nechci se s ní pak stýkat z povinnosti, že ji "musim" ukazovat moje dítě.
co myslíte, musim ji ho pak ukazovat a nedej bůh se s ní kvůli dítěti usmířit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • De mého názoru je Tvá věc, s kým se stýkáš a s kým ne. Jako babička jistě bude mít právo vidět svá vnoučata, ale pokud neměla o Tebe zájem, jen bych jí oznámila, že bude babička, pokud to tedy oznámit chceš a asi bych viděla, zda se ozve, či nikoliv. Ale pokud k ní nevážeš sympatie, kvůli dítěti bych se nepřemáhala .....

  • Simea12.8.2011 13:13

    Myslis ze k tvemu diteti se bude chovat lepe nez k tobe? Oznamila bych ji (treba smskou) ze je z ni babicka, a kdyz se neozve sama, brala bych to ze nema zajem a nevnucovala bych se.

  • ... Možná trošku chápu jaký vztah máš s matkou .. ten můj taky není zrovna růžový ... ale pokud chceš oznam jí že bude babička a jestli bude chtít vidět dítě a ty s tím budeš souhlasit tak jí ho ukaž :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist