problém s malými prsy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #111449 2.9.2013 15:32

ahoj,je mi 14 a jsem skoro plochá-__-
dost lidí mi říká''jseš plochá jak přistávací plocha''atak..
štve mně to..mam mladší sestru a ta má velký prsa,a já ne.
neporadíte co mi pomůže?žádný prážky ani tak nechci.
spíš co mam jíst,pít atak...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Není důležité, jak velký nosíš košíček, ale jak umíš nosit to, co máš. Nauč se mít svá prsa ráda, ať jsou jakákoliv (skvělý způsob je: každý den si stoupnout před zrcadlo a chválit se, jak je máš hezky pevné, atd., atd., najít si, co je na nich hezké, nemračit se, ale usmívat). Pak je budeš nosit s hrdostí a když se budeš sama cítit spokojená, tak budeš mít pocit, že se líbí i ostatním ;-) A hloupých řečí si nevšímej, posměváčkům se můžeš jen smát. Lepší malá pevná prsa, než velké "plandy", z toho bolesti v zádech, atd.
    (A navíc ještě nemusí být růstu konec ;-) )

  • Buď v klidu, já jsem va 14 taky neměla žádná prsa a vůbec mě to nevadilo, V 15ti jsem měla košíčky velikosti A apak mě vyrostli na B :-D Ono záleží jestli jsi hubená a další rodiné faktory. Když jsem zhubla z 58kg na 48kg tak jsem měla zase A košíček. A byla jsem spokojená-nepotíš se pod a mezi prsy. :-D;-)

  • Ahoj, este mas len 14 rokov, takze velkostou prs, by som sa v tomto veku vobec nezaoberala, ja ked som mala tolko rokov, co ty, tiez som takmer ziadne nemala (take slabe jednotky=kosicek podprsenky A-cko), kym som skoncila strednu skolu mala som trojky. Navyse, velkost nie je dolezita, aj ked v tomto veku sa Ti to mozno nepozdava, ja by som si dala zmensit, ale mam obavy, aby mi ich nezdeformovali... takze Ti odporucam, najdi si nejaky obchod so spodnym pradlom a vystuzena podprsenka, ktora Ti sadne dokaze divy... mozes mi verit :-)

  • já mam taky sestru a já měla prsa zatím co ona nic. Pak ji začali růst. Teď má dokonce přírodní E zatím co já mam B ale teď v těhu mam už D. Takže si myslím, že máš ještě čas, neboj oni povyrostou. A nějaké kecy neřeš!!!

  • bude mi 18 a jsem plochá :D Ale mám se ráda :) Každá holka by měla mít ráda svoje tělo, naučit se přijmout taková jaká je :) Navíc jsem celkem hubená a málokterá holka má velké prsa (své vlastní) a velmi hubenou postavu :)
    Jinak zřejmě s tím nic neuděláš :) Musíš počkat jak se to vyvine :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist