probiotika pro kojence

Otázku položila: Anonymní uživatelka #89278 26.1.2013 9:40

Dobrý den,máte některá zkušenost s podáváním probiotik BoiGaia?Pomáhá to miminku?Děkuji!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)




  • Pomaha, pri cem? Paklize kojis, muzes mu je podat prirozeneji, ve tvem mlece, maminky, ktere uzivaji probiotik, maji mleko stravitelnejsi. Jetsli ma strevni otize, nebo bere antbtk, tak je podavani probiotik vhodne, ne-li nutne:-).

    Jinac, ekonomictejsi je vzit normalni probi a dat je do bileho jogurtu nebo mleka, rodelas pilulku a podas jen cast(zalezi na tom kolimk mimisek vazi). Doporucuje se kolem mld kojencum az batolatum, tak das jen cast toho obsahu, jen pocitej s tim, ze cast tech bakteriich v traktu zemre, tak jich muze byt o neco vice.

  • v zoufalství z tříměsíční koliy, která u syna trvala skoro rok jsem použila i tyto kapky a za nás říkám, že to byly jen další vyhozené peníze a vůbec nezabraly. Dost podobné jako ty všechny další preparáty, synovi to chutnalo, jak to bylo sladké, ale to bylo tak všechno. Od bolestí mu pomáhala jen hodně teplá koupel a to i několikrát denně.

  • Stejně jak píše anonymka - dcera měla téměř 5 měsíců bolesti bříška, vyzkoušeli jsme opravdu vše, i ,,blahořečené" kapičky BioGaia a taktéž nepomohly, takže jsme si protrpěli 5 měsíců. Ale je to u každého dítka jiné, spousta lidí na ně pěje chválu. Říkali jsme si, že uděláme všechno proto, abysme malé pomohli, takže jsme neřešili cenu kolem 700,-Kč, ale u nás to bylo bohužel k ničemu.

  • Bio Gaia jsme začali používat docela brzy, určitě do 3 měsíců malého a zcela jistě to s nimi bylo lepší. Používaly jsme je skoro celý rok, snad jen asi 2x jsme koupili jiné probiokapky. Teď je malému rok a užívá je zase. V zásobě mám i Swiss Laktobacílky (pro děti), to jsou vysýpací tablety, ale zatím užívá ty Bio Gaia. Máme s nimi dobré zkušenosti, jediné na co si člověk musí dát pozor, že aby to bakterie v kapkách "nepochcípaly", musí se kapky dobře skladovat, tedy pořád v ledničce a je nutné je mít v chladu i při cestě domů z lékárny. Tzn. nenosit je z lékárny v tašce, a pak ještě po cestě oběhnout celé nákupní centrum a mít je tak v teple, kupovat je v létě a nést je domů jen tak apod.
    1x nebo 2x jsme měli kapky Bifiform (a jednou Valosun) a ty právě musí být v ledničce až po otevření a smíchání, Bio Gaia pořád.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist