příznaky těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #74770 7.1.2013 19:18

píšu sem znovu. 14. Jsem měla několikrát styk, ale Ha beru. Jednou jsem zvracela, tak jsem vzala za pár hodin další.. ted mám snad všechny příznaky, které můžou být. Jsem přecitlivělá, unavená, náladovější, agresivní, pobolívá mě podbřišek, Ms mám mít až za týden nejdřívě, takže to nic. nechce hned letět pro test, který budu moct udělat až ráno pro přenost takže ve čtvrtek, mám počkat na Ms? ale posledně byla (hned par dni po tom 14tem, slabší, ale ano. jednou jsem už byla těhotná. asi to mám v hlavě jako psychický blok:( kéžby, lepší než být těhule neplánovaně:(

14.prosince. jinak tohle není pobolívání při Ms, to je jiné:(((

poslední cododám- chodím stále na WC (sice hodě piju, ale to jsem zvyklá)

mám hrozný strach

test negativníí! asi budu nachlazená

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jediné co ti tady můžeme poradit je, koupit si test a udělat si ho co nejdříve, myslím, že výsledek by měl být jistý, pokud jsi měla sex jen toho 14. prosince, tak by měl test velmi spolehlivě ukázat co a jak - je to už dlouho po případném oplodnění. Jinak bohužel všechno jsou jen spekulace, nejsme tady doktoři, nevyšetřily jsme tě, neznáme přesně tvůj cyklus atd. Takže přestaň plašit a udělej něco zodpovědného - udělej si test a pak můžeš řešit co dál.

  • Mě třeba bolestma v podbřišku a častým močením začínal zánět, kterej mi tlačil na močák, takže jsem nakonec skončila s čípkama a s antibiotikama.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist