přivýdělek

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38975 10.4.2012 19:13

Ahoj holky, nevíte o nějakém přivýdělku při mateřské? Ještě na mateřské zdaleka nejsem, ale snažím se něco zajistit dopředu. Děkuji za vaše odpovědi. paaaaaa:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rozhodně nic neseženeš, schválně jsem tuhle testovala nabídku a je to jeden podvod za druhým, který jen tahá peníze z kapsy, takže jediná možnost-mít živnost-a to i na třeba výrobu něčeho a pak prodávat třeba přes net, je plno portálů, hodně prodávají maminy na mimibazárku, na Fler apod...

  • já přivýdělek při rodičovské mám, pomáhám s kancelářskou prací pár hodin denně. Sama jsem si to nehledala, bylo mi to nabídnuto. Měli problém tam vůbec někoho na zkrácený úvazek sehnat a já v podobném oboru pracovala, takže pohoda. Pokud jsi šikovná, můžeš něco vyrábět a potom to prodávat, ale to chce mít zase hodně známých na odbyt.

  • Jojo, najít něco bez podvodů, je v dnešní době umění. Já zkouším českou ekologickou drogerii DEDRU. Ale jen z důvodu, že pocházím z blízkosti sídla firmy, takže jsem si tam mohla zajít osobně a zboží si prohlídnout. Navíc mě zaujal široký sortiment. Tak si myslím, že můžu mít časem víc zákazníků než u Avonu či Oriflame. Zisk zatím nic moc, ale dobrá zpráva, že se zvyšuje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist