přítel a malá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #371877 12.2.2017 22:07

Dobrý den, mám takový problem. Mám přítele, který je o pár let starší nežli já (19), hrozně ho vzrušují veliká prsa. Predemnou měl přítelkyni, se kterou se později rozešel z důvodu, že ho nevzrusovala kvůli prsům. Abych přešla k věci. Moje prsa jsou tak dvojky, za poslední půl rok snoubí přítel nechce mít pohlavní styk. Jsem si na 100%jista, že v tom není žádná jiná ženská, ale mám strach že jsem ho přestala vzrušovat kvůli mym, pro něj "malym" prsou. V rodině máme veliká prsa, jak máma, tak babička, dokonce i moje nejstarší sestra, všichni mají velké prsa, další sestra má zase malé prsa, menší než já. Myslíte, že se mi ještě zvětší třeba pri těhotenství? A není možné, že všechny geny na velké prsa podědila má sestra?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy12.2.2017 22:12

    Jako pokud se opravdu rozešel se svou ex jen kvůli tomu, že má malá prsa, tak je to pěkný vůl! Můj ex se se mnou rozešel, protože jsem pro něj byla moc tlustá (tlustá nejsem :D) ani kolo bych si o něj neopřela, o ubozaka.
    Tím chci říct, pokud tě nemá rád takovou jaká jseš, tak nestojí za to.

  • A proč si přítel rovnou nehledá partnerku s vetsimi prsy,kdyz je to pro něj tak důležité??

  • Souhlasím s Francy - pokud se někdo rozejde kvůli tomu, že ho už nevzrušují prsa partnerky, tak ať si rovnou chodí někam do nevěstince. Vztah není kus hadru, který použiješ a zahodíš, když se ti nelíbí. O dítěti s takovým člověkem bych vůbec ani neuvažovala.

  • Pokud mu zalezi na tomto a najde si pritelkyni ktera nema mega vnady tak je to osel. A na těhotenství nespolehej, mě je teď malá podprsenka C. a v prvním těhotenství to samé jako těhotná narvaná v B, jako kojící narvaná v C a po odstaveni 00nic, zustaly mi snad jen bradavky a prsa menší než kdy dřív

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist