přenášení pár dní po termínu porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #269016 21.9.2019 18:36

ahoj,
jsem 5.den po termínu porodu a stále se nic neděje, maximálně mě večer bolí podbřišek a trošku záda ale vždy se z toho vyspím a ráno jsem v pořádku. Při močení mě dole píchá ale to je dle doktora tím, jak tam tlačí hlavička. Nejsem ani nateklá, bříško nemám obří takže funguju úplně normálně, jen psychicky už je náročnější. Měla jste některá taky bezpříznakové dny po termínu a pak se třeba v noci rozjel porod? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Přenášela sem po 1.termínu 9 dní než mi odtekla idova voda. Ještě ten den ráno na kontrole dr říkala, že to nevypadá, že by se něco chystalo a v noci už jsem jela.

  • Za sebe nemůžu mluvit, ale kamarádka přenášela 13 dní a pořád nic a přišlo to z ničeho nic. Už ji hnali do nemocnice, řekli, že pokud neporodí do 14 dní po termínu, tak už asi ji vezmou do špitálu. Tak ona chudák celý den probrečela a pak se malá konečně rozhodla narodit sama na poslední chvíli. :)

  • Ano, já vždy rodila úplně z ničeho nic, max. jsem zaregistrovala odchod zátky, ale ne vždy, jednou to tedy bylo krátce před termínem, pak jsem zažila 4 i 5 dní po termínu, takže vím, jak je to těžké... jenže nakonec čtvrtý porod 11.tý den po termínu tomu nasadil fakt nečekanou korunu, jsem netušila, že se dá přežít ještě tolik dní a nocí "navíc" a nezbláznit se (i ohledně doporučení vyvolávání a td.), zvlášť, když jsem měla jistotu, že vše sedí a je vypočítáno správně, fyzicky jsem na tom byla taky dobře, ale jinak bych se nejraději někam zahrabala.. Je pravda, že čtvrtý porod tentokrát nespadl z čistého nebe, naopak se právě pořád něco dělo, začalo to velmi nadějně 3 týdny před porodem a nic z toho, tak fakt nevím, co je lepší, každopádně ale mohu napsat, že trpělivost se mi vyplatila :-)

  • Ja teda neprenasela nejak moc, ale muzu rict ze cim vic se to blizilo, tak sem stejne porad normalne fungovala, byli jsme dokonce nuceni necely tyden pred terminem vystehovat celou jiz pro miminko nachystanou ložnici
    ... Delali jsme sami s muzem.. naa kontrolach v porodnici se jim něco nezdalo a tak mi porod chteli vyvolavat den po terminu, kdyz jsem dojela na vyvolani tak mi oznamili ze nakonec jeste tyden pockame. Tak jsem jela domu.. vse bylo nachystane. Akorat jeste jednu vec jsem neudelala - mela jsem takovou krasne ilustrovanou knihu od sveho maleho bratra, takovy pribeh miminka nez prijde na svet. Dlouho jsem to cteni odkladala a tak jsem vecer v klidu lehla a knizku jsem si precetla. Bylo to hrozne krasne, dojimave. Tak jsem tak rozimala..Mimcu ,,jsem rekla,, ze uz je vsechno nachystano a ze se na nej tesime, hrozne jsem nechtela vyvolavany porod.... A rano kdyz jsem se vzbudila, chvili po tom to luplo a praskla voda... Syn se nam narodil ten den večer. :-) Hlavne bud v klidu a jak mi vzdy rikala kolegyne - "nalad se na miminko,,. Ono to urcite prijde kdyz to budes nejmin cekat. :-) preju ti at to všechno dobre dopadne, at jste ty i miminko zdravi... Materstvi je opravdu krasna i kdyz leckdy narocna cast zivota a ja stale nemuzu uverit ze uz je ze me mama. Je to chvilka co jsem jestw chodila s brichem a ted uz ,,to,, na me zvatla mamamama z postylky.. :') Opatruj se!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist