prasky na udrzeni tehu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22268 26.5.2011 8:56

ahojky womenzonky...chtela jsem se zeptat....ziju v UK... mam zasebou jeden potat a ted jsem znovu tehu...jake prasky se davaji na udrzeni tehu?? mam strach abych zase nepotratila...chtela bych vedet nejake nazvy nebo tak...protoze tady jsou dr na jedno brdo! pokud jim clovek nerekne co chce tak se niceho nedocka...diky:-)

ahojky no tak to vidim taky ze si o ty prasky asi ani nereknu...pokud mi je nepredepise sama.....zatim je uplne vse v poradku... i tehu test jsem mela dost brzo oproti minulemu tehu.... a dost! vse bude urcite v poradku!! dekuju vam moc ....zmenili jste mi nadhled a rozhodnuti....:-) drzim vam vsem palecky at se vam splni to co si prejete ze srdicka nejvice:-)...jsem nejaka namekko...:-DDDDDDDDD

moc a moc vam dekuji:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko26.5.2011 9:15

    Nebo Duphaston. Účinná látka je stejná - hormon žlutého tělíska progesteron. Nevím, jak v UK, ale v ČR je to na předpis. Na podporu raného těhu jistě vhodné a dobré, ale nevzhlížet k tomu jako k všemocnému léku. Jestli to má odejít, ani toto tomu nepomůže.

  • S největší pravděpodobností se ti v UK na Utrogestan ani Duphaston nechytnou. Takže jim zkus říct o Endometrin. Je to totéž, účinná látka je progesteron. Mezinárodně registrovaný.

  • Ahojky, chápu, že máš strach, sama jsem loni také potratila, takže moc dobře vím, jaké to je. Ale měla by jsi si uvědomit, že každé těhotenství je jiné. Spojila se jiná spermie s jiným vajíčkem. Pokud nemáš žádné komplikace nebo jiné zdravotní problémy, tak si myslím, že ládovat se práškama je zbytečné. Je to chemie, něco umělého. Potraty jsou v dnešní době velmi časté a běžné. Vím, že jsem to napsala dost "natvrdo", ale je to tak. Jeden potrat se téměř neřeší, až se když jsou opakované. Takže pokud nemáš žádné komplikace, sama o prášky bych ti nedoporučovala si říkat. Ten "červík" nebo svědomí bude hlodat pořád, celé těhotenství, myslím, že je to u všech těhulek i u těch, které nepotratily nebo neměly žádné komplikace. Je to přirozený strach.Vím, že to myslíš dobře, pro klid duše a pro pocit, že jsi udělala maximum, chápu tě, ale ještě o tom popřemýšlej. Hlavně buď v klidu, užívej si to, žádný stres a těš se na miminko. Přeju vše nej, hlavně zdravíčko.

  • já měla také utrogestan.

  • Ahojky, myslim, ze by jsi si sama nemela ordinovat zadne leky na udrzeni. O tomhle dle me rozhoduje doktor. Bud na zaklade spineni nebo nejakeho testu ci ja nevim ceho. Pokud si s doktorem nerozumis nebo z nej mas blby pocit, odejdi a najdi si jineho, dnes je vyber. Kazdopadne te chapu, protoze ja potratila dvakrat a kdyz sem se zeptala doktora zda udela nejake vysetreni proc se tak deje, tak mi rekl, ze ne, ze pockame co to udela potreti, takze to byl fakt impuls kdy jsem mu ukazala zada..... Ani ti nebudu popisovat ze si myslim, ze se ani nesnazil mimi zachranit, jen ti radim, jestli mas blby pocit, odejdi, dneska uz je to normalni. Ja odesla a do půl roku jsem byla tehu a ted jsme uz za pulkou... Preju hodne stesti.

  • ano utrogestan. Je-li krvácení, často dávají ascorutin. ale ani jeden z léků nemusí bohužel zabráit nejhoršímu.....příroda je mocnější

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist