práce z ředidlem v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #74070 23.10.2012 17:04

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak moc škodlivé je pro miminko ve 13-14tt těhotenství, když jsem cca půl hodiny pomáhala přitelovi natírat barvou ředěnou ředidlem bylo to venku na čerstvém vzduchu ne v nevětrané místnosti. Na ředidle jsem si až poté přečetla, že může poškodit plod v těle matky.
Mám strach:'-(, vím že jsem blbec blbej a je to asi slabé slovo. :'-(:'-( , že teď lituji a měla jsem si to uvědomit před tím, jenže jsem mu chtěla pomoct a teď mam strach jestli jsem tak neublížila tomu malinkému.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • myslim jsi ze kdyz jsi byla na cerstvem vzduchu,, a bylo to jen pul hodky tak by ti to nemelo nak uskodit , vdechujes spoustu veci skodlivych kour z cigret, spoustu tehotnych fetuje cucha toulen cele tehotenstvi tak tohle jsi myslim ze by nemelo byt zas az tak skodne

  • lulatko23.10.2012 18:01

    Ježkovy voči, ženský! Já myslím, že když to holka vyloženě nefetuje denně, bylo to chvilku, navíc venku, tak se nic nestane... Jsou daleko horší věci. Kdokoliv z vás žije ve velkoměstě, zvlášť v tomto prima počasí, a jste těhule, to abyste chodily i do práce s plynovou maskou... ;-)

  • co čekáš, že ti tady kdo řekne? :( to víš že je to nebezpečné, ale nejsme doktoři, takže těžko říct jak až moc je to nebezpečné...čichat ředidlo je nebezpečné i normálně, natož tak v těhotenství!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist