práce na doma

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31264 15.3.2012 14:12

ahojky, holky za chvilku mi zacina materska a tak jsem se chtela zeptat na nejakou praci na doma?nemate nekdo s tim zkusenost?nebo jsou to vsecko podvody?treba takove 3tisice mesicne navic by se hodili- nejaka manualni prace nebo podobne. pokud nekdo neco takoveho mate tak prosim o tip.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • www.mediaresearch.cz - hledaji tazatele porad, poslou vam dotazniky domu na adresu, vyplnite to se znamyma co mate v okoli, rozdate za odmenu tuzky a dostanete 100-200 za dotaznik, podle toho jak jsou časove náročné, dělám to už dlouho, a někdy to hodí 500/měsíc, jindy nic a jednou dokonce 5000/mesic. tech tazatelských agentur je víc, chce se to poptat.

  • ahojky, taky sháním, ale marně. všude chtějí,aby jsi jim poslala cca 50- 100 korun a pak ti řeknou více,ale toto jsou podvody, radši jsem se ptala i na úřadu práce. no sehnat něco co by nebylo v této době podvod je nadlidský úkol :-(

  • Já nakupuju drogerii DEDRA. Poprvé jsem nakoupila pro sebe a dostala katalog zdarma. Ten pujčuju a lidi si u mě objednávají. Já to koupím o 15-25% levnějc než se píše v katalogu a rozdíl je můj zisk. Je tam daleko víc výhod. Abys mohla nakupovat se slevou, tak potřebuješ jméno a číslo koordinátora. Tak jestli máš zájem, napiš mi s předmětem DEDRA.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist