pozitivní tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38277 4.5.2011 6:32

Ahoj womenky,

tak jsem si dneska udělala tt (mamatest 10), je mi už od neděle divně od žaludku a špiním, ale ms stále nikde... vyšel v limitu slabounce pozitivní. Tak nevím, jsem z toho na nerv, jelikož mám velmi nepravidelnou ms, takže ani nevím, jakou mám luteální fázi, dnes jsem 12 dpo a bojím se, že tím, že špiním to není úplně dobrý... co teď? Asi čekat, jestli to dopadne nebo ne, že? Chjooo :( Ale jinak všem těhulkám, maminkám i snažilkám krásný den :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No zkus vyčkat a tak za dva dny testni, jestli čárka sílí. To špinění může být a nemusí být problém, každopádně by mělo ustat. Pokud čárka zesílí a budeš pořád špnit, tak utíkej hned k doktorovi. Kamarádka také docela z počátku těhu špinila, nepřestalo to a lékař jí na to napsal Utrogestan. Pak to přešlo a teď je ve 23. týdnu.

  • Ahojky, zkus další test pozítří. Pokud bude čárka sílit, tak to je dobré. 12DPO může být ještě dost brzy. Pokud bude čárka sílit, zavolej si k dr. a řekni, že máš pozitivní těhu test a špiníš, určitě si tě objednají na dřív než obvykle. Držím pěsti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist