pozitivní testík

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37183 26.2.2012 11:55

Ahojky, zítra to mám dostat , dnes jsem si udělala testík a jsou tam // čárky, jedna o něco slabší, ale vidět jde krásně.
Vím o tom riziku, že to může odejít s menses, ale když jsem dnes viděla teplůtku 37, tak mě to prostě nedalo.Ale v podbříšku mám takový tlaky jako před menses.Proto se ptám, měly jste to taky, nebo mám počítat s tou horší variantou, že menses příjde.

Ahojík, hlásím, že // sílí .....ve čtvrtek budu volat mudr, kdy by mě chtěla vidět :))), ať tam nejdu moc brzy :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, tak i já jsem dnes objevila už jasněji pozitivní testík a to jsem jen 8.DPO. Zvědavost je někdy silnější... Už mám dvě děti, tak by to bylo třetí, ale plánované a milované! Dříve se mi již stalo, že to bylo chemické těhu a s menstruací nebo se zpožděnou menstruací zaniklo. Stát se to samozřejmě může, ale nemusí, stejně tak, jako potratit kdykoliv v průběhu těhotenství. Právě jsme vyběhli na hodně dlouhou trať a jen čas ukáže, co a jak. Gratuluji!

  • Ahojky :) Já to měla zrovna tak. Jen s tím rozdílem, že jsem testovala poté, co se menses nedostavil ;-) Takže držím palce, ať vše vychází tak jak má, ale ještě Ti negratuluji.... Tfuj, tfuj, tfuj.

  • Ahoj;) Tlaky jako před MS jsou normální,já byla 100% přesvědčená,že se zase dostaví a že bylo snažílkování zbytečné,ale po 2 dnech zpoždění jsem si udělala testík a byly tam // :) I ted' mám občas tlaky a jako by křeče,ale prý je to tím,že se ti roztahuje děloha :) Držím palečky!

  • Ahojky, ja testovala v den kdy jsem to mela dostat. vzdy jsem to dostavala presne na hodinu v noci z patka na sobotu a ono nic, teplota 37°, tak jsem testovala a byli tam dve carky, jedna slaboucka a slaboucka byla docela dlouho. Vse je ok a jsem v 17 tydnu :-) Důlezite je myslet pozitivne a nestresovat se :-)

  • Borlova26.2.2012 12:26

    Já testovala den před menstruací, měla slabýho ducha a bolel mě podbřišek jako bych to měla dostat a prsa mě boleli jako před každym menzesem. A teď je z toho měsíční Danýsek:-) Takže ty tlaky v podbřišku jsou podle mě normální. Takže držim palečky, ať Ti to vyjde;-)

  • Ahojky,taky tak :-) bolelo mi břicho brzo a myslela,že mi mrcha dorazí i dřív a ono nic..Nevěřila jsem tomu a dělala test po 5 dnech zpoždění a pozitivní :-) Hodně štěstí ...

  • ahojky, taky se přidávám. taky sem měla tlak a křeče v podbřišku jako bych to měla dostat tak už od 5DPO. 12DPO mi to nedalo a na testu duch :-) tedka sem na začátku 10tt a proti křečím beru hořčík (po dohodě s Dr), jinak mně budily i v noci.

  • Také se musím podělit o příspěvek,já mám spoždění už asi 9 den,dělala jsem si minulý týden 2 testy.Vyšly mi pozitivní.Ale včera mě dost bolelo břicho a začla jsem trochu krvácet,a dneska zase nic a dnešní 2 ranní testy zase pozitivní a čárky silnější.Stalo se vám to někdy?Já jdu k doktorce zítra ráno,ale mám docela strach :(

  • ahoj, já jsem také měla na začátku těhu takový pocit, chodila jsem neustále na WC kontrolovat, jestli jsem to náhodou nedostala, trvalo to tak 10 dní

  • Borlova28.2.2012 12:00

    Tak to ještě jednou gratuluji a teď se opatruj těhulko:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist