potratove pilulky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437190 24.1.2021 21:35

ahoj holky.. mate nektera zkusenosti s potratovyma pilulkama? Rano jdu pro prvni a mam fakt hrozny deprese a strach.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkušenosti nemám. Ale toto rozhodnutí je jen na vás a partnerovi. Jde hodně i o finanční stránku věci...bohuzel v dnešní době být doma na rodicaku, pokud by se přítel naštval a opustil vas. S třemi dětmi, by asi nebylo ideální. Taky zvažte svůj věk možností ( bydleni ) atd atd atd
    Nikdo vám nemůže radit ani vás přesvědčovat.
    A nezlobte se na mě, kdo je věřící , ale s tímto nemá bůh co docineni.

  • Ja zkušenost mam bylo to opravdu hrozný zážitek. ALE jestli je to důležité skrz finance nebo věk či jinou věc tak to prostě jinak nejde je to šetrnější a lepší než pod narkozou. Ale radši tu nehledejte odpovědi každý má jinou zkušenost a důvod. Zvažte sama jak se rozhodnete. Hlavně hledět do budoucna :)

  • A ten strach je z toho, že vám po populace bude zle, nebo máte výčitky, jestli děláte dobře?

  • Ach. To mě mrzí. Respektuji Vás a nechci Vás přemlouvat, ale promyslete to ještě, prosím. Já bych dala všechno za to, abych mohla mít miminko....

  • Pokud vy dite chcete.. tak si to budete asi vycitat do konce zivota. A chcete byt s nekym, kdo vas na potrat posila? Je tonjen vase telo.. a jen vy se muzete rozhodnout.

  • Dobrý den, omlouvám se, že píšu pozdě. Jak jste se rozhodla? Čekáme teď třetí dítě, máme již dvě holčičky (necelé 3 roky a roční) a za čtyři měsíce budu znovu rodit. Hodně jsme se rozmýšleli, jestli si miminko necháme. Pokud jste se rozhodla si miminko nechat, zkuste se podívat na tyto stránky https://hnutiprozivot.cz/linka-pomoci . Vyslechli mě, pomohli... Přeji vám, ať svého rozhodnutí nikdy nelitujete, ať bylo jakékoliv :-).

  • lenkaberuska26.1.2021 6:35

    Já bych na potrat nešla, jestli máte pochybnosti. Miminko můžete dát k adopci. Uděláte šťastným někoho, kdo marně touží po dítěti a zároveň než se narodí, tak se může spousta věcí změnit a vy se nakonec rozhodnete si ho nechat :-).

  • Osobni zkusenost nemam, spis bych ale dobre zvazila jestli jsoi opravdu potreba. Nekdy pro ne totiz nekdo leti uz jen z duvodu ze se utrela rucnikem kterym se predtim utřel chlap..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist