postup objevovani čárky na tehot. testu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39043 29.8.2011 13:06

Holky,když si delate tehot. test,když se to postupne ukazuje,ukaze se vam napred ta jedna carka a pak vykoukne ta druha ( co potvrdí tehu),nebo uz pri postupnem zobrazování vylítnou obe najednou a hned? jak to bylo u vas? mam brat,ze kdyz mi to postupne ukazuje a dojede to na tu druhou stranu a ukaze se jen ta jedny zadni carka,ze uz ta prvni nevykoukne?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea06028929.8.2011 13:27

    Ahoj , výsledek testu odečítáš přibližně po 4 minutách.
    Třeba mě se test vybarvil , až asi po dvou minutách a slabě , ale zřejmě těhu odešlo s ms :( .
    Jinak čím víc těhu jsi tím víc čárka sílí a rychlejš se vybyrvuje ;) .

  • Záleží na tom jak slouho si případně těhu a tedy na hladině HCG. Čím je vyšší hladina, tím je čárka zřetelnější a rychleji se objevuje. Vysoké hladiny se objeví hned, bě čárky jsout am hned najednou. U nízkých hladin se objevují později - nejdřív ta kontrolní a pak ta testovací. A ze zkušenosti - obě moje životní čárky byly slabé, bne hned, ale za několik minut a vždy po limitu - jsou obě moc krásné :-)

  • Petra329.8.2011 18:50

    Ahoj, tak jak píšou holky. Když jsem si dělala test brzy (což bylo 11 DPO) objevila se nejprve kontrolní čárka a poté teprve testovací slabá čárka a to až na konci limitu. Když jsem si poté dělala test za dalších 7-10 dnů ihned se zbarvily obě dvě čárky zároveň a testovací byla silná. S rostoucím HCG se rychleji zbarví i testovací čárka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist