posílání nemocenské

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36310 26.8.2012 8:08

Ahojda holčiny ,mám otázečku ?? Mohu si lístek na peníze posílat sama ?? Abych nemusela chodit do práce ?? Jelikož se mě tento měsíc stalo, že jsem to tam donesla min měsíc , a peníze mě nepřišli tento měsíc ..a tak jsem zjistila že mi lístek na peníze ztratily ..a tak mě napadlo , že bych si ho posílala sama ... mohu když vím , kam spadá sídlo firmy , pod jakou sociálku ?, že bych to posílala vždy doporučeně ... a měla bych nad tím kontrolu ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8926.8.2012 8:24

    Nevím právě, jak to přesně je, ale dle mě přes zaměstnavatele. Já to obvykle posílala jemu a oni to dali na sociálku.¨Aha, tak prý v práci i dělají kopii a pak posílají originál. Tak bych zavolala do práce, nebo na sociálku, zda to musíš posílat přes zaměstnavatele, nebo můžeš rovnou na OSSZ ;)

  • Ahoj, řešila jsem ten samý problém s mým zaměstnavatelem je to lajdák a je mu to fuk>:-[. Tak jsem si zavolala na OSSZ a tam mi řekli že si to můžu dávat sama akorát abych se domluvila s účetní nebo účtárnou aby měli ukončený měsíc mé neschopnosti:-) a tak to řeším tak že kopii dám zaměstnavateli a originál si donesu na sociálku:-). Snad ti to pomuže;-).Pa pa

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist