porodnice KRČ

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22460 19.9.2012 12:14

Ahoj, chtela jsem se zeptat, jak vypadaji normalni pokoje v Krci? Koukam na ceny nadstandard. pokoju a ty sou teda pekelne drahe http://www.ftn.cz/fileadmin/ftn/Kliniky/Gynekologie/Dokumenty/nadstandard.pdf...

A nejake cerstve zkusenosti z Krče?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak pokoj jak který - podle velikost, ale všude jsou 2-3 postele (polohovací manuálně), sociální zařízení společně na chodbě (wc i sprchy). Všude krásně čisto, na pokoj nám chodili 2x denně vytírat, na pokoji je umyvadlo nebo spíš takový dřez (tam se i koupou mimča), přebalovací pult, k dispozici poporodní vložky. Já tam rodila minulý týden a nemůžu si absolutně na nic stěžovat. Personál usměvavý, nikdo nebyl nepříjemný, když jsem potřebovala s čímkoliv pomoct nebo poradit, vždy mi vyšli vstříc. Strava ucházející - ale je to prostě nemocniční. Jenže s tím, že jsi tam 3-4 dny se to dá přežít. Já měla i svoje jídlo - tedy spíš mňamky - jako sušenky atd. dobré je i třeba vlastní ovoce a minerálka. Ale čaj je tam stále k dispozici. Kdybys měla nějaké otázky, klidně mi písni do zprávy a já se ti budu snažit dle možností odpovědět, podle toho co jsem tam teď zažila. Já osobně bych na nadstandard nešla, podle mě jsou to zbytečně vyhozené peníze za těch pár nocí. Ty peníze se budou určitě hodit po porodu na mnohem a mnohem důležitější věci a potřeby. :-)

  • lulatko19.9.2012 16:28

    Nevím jak teď, a vzhledem k čerstvě proběhnuvší kompletní rekonstrukci celého gyn.-por. odd. nemá smysl psát mé zkušenosti zpřed 2 let. Odd. bylo teď do půlky září kompletně zavřeno. Takže buď se ozve někdo s opravdu čerstvou zkušeností, nebo se domluv na přehlídce. Za čerstvé info budu vděčná taky, chystám se tam na konci roku. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 595 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist