poradte prosim

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50702 30.5.2012 16:58

ahoj chtela bych se zeptat..Malej ma mesic a strasne se mi sviji vim ze ma problemy s kakanim ale jestli to nemuze byt skrz neco jineho. Strasne se sviji a breci a uplne me rucickou macka jak ho to boli a skrabe me. uz nevim co snim je mi ho lito. dekuji za odpovedi. a davam mu nutrilon,nekojim.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkoušela jsi dávat teplé na bříško, cvičit s nožičkama a rektální trubičku? My třeba bez rektální trubičky ani ránu. Jinak se mi taky svíjí a pláče.

  • Ja jsem davala taky nutrilon a taky jsme mesic bojovali nez mi známá poradila davat do kazdeho mlecka tri kapky infacolu. Postupne jsem je prestala davat do kazdeho,jen obcas a ve 3mesicich vyssadila a byl klid. A jeste jsem davala nahrate tresnove pecicky.

  • Tak zkus Nutrilon Comfort - http://www.lekarnadomu.cz/zbozi/nutrilon-1-comfort-400g-8509, je to v plechovce je toho teda míń než klasickej Nutrilon, ale ta plechovka je 400gr a stojí cca 170kč já jí kupovala v DR Max, takže to nakonec vyjde úplně stejně jako "obyč" Nutráč. Malou kojim, ale večer přikrmujeme a z normál Nutrilonu se taky nevykakala. A teď je to pohoda a nádherně spí, bez probouzení z bolesti. Jo je to holka ale na prdíky, trpí jako kluk, chudinka nechápu.
    Určitě ho vyzkoušej a max do 3 dnů bude kakat nádherně a bez trubičky, malá tam měla vždycky takový pucky nebo jak to nazvat a to jí asi brzdilo a taky jí nešlo kakat a po tomhle je to bezva a na prdíky používám Baby Calm a nemůžu si taky vynachválit, je to 100% přirodní a pomáhá jako nic. Jo a jen ten Nutrilon Comfort je třeba pořádně promíchat, jsou tam takové ťupičky a ty je třeba pořádně míchnout, ten klasickej tam stačí párkrát a je to, ale tenhle je třeba víc, jinak to nepoteče z lahvičky, ale to vychytáš. Fakt do něj jdi a uvidíš. A nebo je ještě Nutrilon Anti Colics, ale ten nevím.....Tak hodně štěstí a ať je malému brzo lépe...

  • laktobacilky- ty nám hned pomohly.

  • nám nejlíp zabral Espumisan pro děti nebo teplá koupel, po té se mu ulevilo

  • Ahoj, tak já sice kojila, ale dávala jsem před kojením kapičky na prdíky, jinak bych zkusila probiotika, používali jsme taky rektární rourku, nahřívali bříško, cvičili s nožičkami. Někomu pomohla změna umělého mlíčka. Né každé dítko snáší nutrilon.

  • ahoj a nepřejídý se třeba? Pozná dr. dle přitůstku váhy...jinak je spouta metod a přípravků.....ale my u druhého syna vyzkoušeli téměř vše - ale bohužel sme to museli přežít....po 3 měsící se o hodně zlepšilo.....Jsou kapky SAB Simlex ( ty ani ujednoho nepomohly ), BABY CALM ( ty celkem pomohly u prvního syna ) a sestřenka byla spokojená s LEFAXEM. Jinak jsou i kapky espumizan, ale ty nám moc nezabraly , dále teplé na břiško, cvičení, s rektální rourkou bych byla hodně opatrná. a je pravda, že ne každému dítku Nutrilon sedne....i mlíčkem to může být. Určitě se zkus poradit s dr.

  • Měla jsem to u malé s N utrilonem úplně stejně, změnila jsem na radu Mudr dokrm a je klid. Používáme Beba ha1 premium. Je dražší, ale dobrá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist