poprve

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61493 8.8.2012 22:24

rada bych se vas zeptala v kolika letech je podle vas optimalni cas na to o to prijit a jak na to....dekuju za odpovedi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neexistuje říct, kdy je přesná hranice. Třeba já jsem začala v 16ti a přišlo mi to úplně normální, ani pozdě, ani brzo. Důležitější než věk je to, abyste použili ochranu a aby to bylo s člověkem, se kterým to chceš, neměla by ses nechat nutit a hlavně k tomu přistupovat zodpovědně, ne jenom jako k zábavě a ke srandě. Ono ve finále je to pak jedno, jestli ti bylo 15 nebo 18, ale jak na to vzpomínáš, jestli z toho neneseš následky a jak to ovlivní tvůj budoucí pohled na sex. :)

  • Myslím, že nejleší je tuto otázku vůbec neřešit a když to přijde, tak to přijde...
    jinak rozhodně až po 15 minimálně :D

  • Neexistuje univerzální věk, někdo je připravený v patnácti (dříve ne prosimtě!) někdo jiný až ve dvaceti, či déle. Záleží na tom, jak to cítíš ty, jestli si myslíš, že už na to připravená jsi nebo ne a nedělej to nikdy jen protože ON chce, musíš chtít ty, i když si to třeba ted nemyslíš, jednou by tě mohlo hodně mrzet, že jsi první sex zažila nepřipravená a nevyzrálá.
    Já začala v patnácti, skoro šestnácti a nikdy jsem nelitovala, s tím mužem jsem ted už jedenáct let.

  • Ahoj, nechci být staromo´dní, jsem mladá - 30 let. ale nikam nechvátej - pokud kluk počká a nebude tlačit nebo být keci. Tak tě má rád. A podle toho poznáš, zda je chápající. A pokud teď nechceš otěhotnět - je abstinence nejlepší ntikoncepce. Já začla v 22. letech (na někoho možná pozdě), dřív příležitosti byly - ale já se bála jaký to bude, máma by mě zabila kdyby něco, a prostě jsem nechtěla a nejsem povahu na úlety na jednu nc. 8-.rozhodně jsem o nic nepřišla! Myslím, že si to vyspělejší žena dokáže líp užít. Já například byla první, kdo o "tom" promluvil. a byl to takový neplánovaný dárek k narozkám:-))

  • Podle mě je taky jedno v kolika letech (více něz 15). Jak říkají holky, jde o to, aby to bylo milování z lásky, kdy chcou oba a oba jsou na to připravení. Já jsem o to přišla v 16 a po sexu jsem zjistila, že ani jedna podmínka nebyla splněna...Dnes i po 3 letech se mi chce někdy brečet, když si na to vzpomenu a je to můj nejhorší zážitek v životě. A tak by to rozhodnně nemělo být...:-)

  • evca.knytlova9.8.2012 9:23

    Rozhodně nechvátej, není to o tom kdy bys o to měla přijít jak tu píšeš. Když budeš zamilovaná a budeš mít pocit, že je to ten, se kterým bys to chtěla zažít a že za to stojí a neděláš to jen proto že na tebe naléhá, ale protože mu na tobě opravdu záleží a má tě rád, tak pak je ten správný čas. Já jsem taky nikam nepospíchala a bylo mi jedno co jiní kolem mě, byl to můj život a můj vztah, měla jsem perfektního kluka, který mě opravdu miloval a nenaléhal na mě, měla jsem z toho obavy atd. Takže jsme si počkali, své poprvé jsem měla v 18 letech a vůbec toho nelituju, že jsem nikam nepospíchala. Bylo to s tím správným klukem, sice jsme se za nějaký čas rozešli, ale chci tím říct, že to byl vztah plný lásky a ne jen o sexu a nebyl to kluk, který by mě do toho tlačil atd. Takže to nedělej jen pro to, že si myslíš, že bys měla, to je nesmysl. Počkej si na toho správného kluka a správný čas a pak to bude super.

  • Jak říkají holky, na to kdy o to přijí neexistují hranice. Čím dýl, tím líp a hlavně aby to po prvé bylo s někym, na koho opravdu pak budeš v dobrém vzpomínat. Opravdu pak ovlivní tvůj pohled na sex. Já o to přišla v 17 a nejradši bych zapomněla, jelikož jsem byla znásilněna a přenesla jsem se přez to až v 19. Proto si to důkladně promysli a nedělej to jen proto, že by na tebe někdo tlačil ;-)

  • petulinkaa139.8.2012 11:04

    Není daný kdy,ale kdy budeš na poprvé připravená,můžeš slyšet názory at nepospícháš a počkás do 18ti,je to mého názoru blbost,ani nerikam ve 12ti,ale myslim si,že až to přijít má tak to přijde a není daný věk.Já osobně jsem o to přišla ve 14ti na 1. máje ( 2 mesíce pred 15tymi narozkami) a jsem za to ráda dodneška,protože muj první kluk byl prostě ideál a jinýho na poprvé bych nechtěla a jsem ráda,že to byl práve on,užili jsme si spolu spoustu vecí a bylo to prostě bomba :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist