pomohl vám utrogestan?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38993 15.3.2012 16:23

Ahoj holky, ráda bych se zeptala, zda některé pomohl Utrogestan k těhotenství? Nemám pravidelný cyklus, takže mi ho dr nasadila, ale ještě jsem ho nezačala brát, kdyby se to náhodou srovnalo samo. Nesrovnalo, naopak mi to blbne ještě víc, takže teď bych to chtěla zkusit. Snažíme se od ledna, proběhly tři cykly a zatím nic :-( V poslední době mám i hodně špatnou pleť, nepomohl by i na to? A je lepší ho zavádět, nebo polykat. Děkuji za rady :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Lucie.S15.3.2012 18:45

    No, Utroš ti jako tak nepomůže k otěhotnění. Utrogestan je na podporu těhotenství, ne na otěhotnění. Pokud ti ale pomůže, což může upravit MS, tak to je super, protože k otěhotnění je pravidelná MS důležitá..;-)

  • petulinkaa1315.3.2012 16:47

    kdyz jsem ho tehdal bravala tak jsem ho polykala,brala jsem ho,kdyz jsme se hodne snazili o mimco,brala jsem clostik a pak Utrogestan,jedine k cemu mi pomohl,ze mi po nem chodila MS,protoze tu jsem nedostavala vubec krome vyvolavacky a tohodle leku.

  • Doktor mi utrogestan předepsal na udržení těhu, ale stejně to nepomohlo. Příroda si to zařídila po svém. Jinak sem se dověděla, že je lepší ho zavádět a aspoň nezatěžuje tolik játra a žaludek. Přeju hodně štěstíčka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 530 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist