pomale spermie

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53005 20.3.2012 14:13

Ahoj vsichni,

pritel ma pomale spermie. Existuje tu nejak prirodni metoda, jak je zrychlit? Cemu by se melo branit? Diky moc za pomoc, jitka

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak prý pomáhá cca hodinu až 2 před sexem vypít kafe, pak se doporučuje vitamín E, zinek, selen, nedávat si moc horkou vanu a nenosit moc přiléhavé oblečení - aby se moc nehřála varlata - to škodí tvrobě spermií a to vy nepotřebujete :-)

  • Zkusila bych tak hodinku před kafe, nebo coca-colu, říká se, že to trošku pomáhá ;-)

  • Kromě toho, co už tady děvčata vypasly je dobrý i tribulus terrestris = kotvičník zemní a někdo radí vlažnou sprchu před sexem, ať se ty potvůrky trochu proberou.

  • Existuje mnoho vitamínů zajdi do lékarny nebo k nějaké bylinkářce určitě poradí. Jinak co vím hodně pomáhájí banány. A určitě by se měl vyhýbat horkým koupelím a žádné saunování, pokud možno nekouřit a omezit alkohol.

  • No přítelova teta měla stejny problem samozrejmne to ze si das redbull,kafe nebo kolu mi pride dost vtipny:-D to je jako by ten chlap spal nebo byl unaveny a ty spermie take spaly takze by se dalo rict ze by nebyl schopen oplodnovat :-D kdyz prave tohle rekla teta doktorovy tak se ji z prominutim skoro vysmal :-D u ni nezbylo nic jineho nez jim pomoct pres injekcni strikacku takze jakoby umele oplodnit ale jeho spermatem!!v prosinci se jim narodil nadherny chlapecek tak se spise porad na gynde a bude :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist