pohyby mimca

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33669 9.5.2012 20:51

ahoj holky ja uz se z toho zblaznim, malej me dotedka zatim jen stouchal, konecne uz je to 2 dny, kdy malej zacal krasne kopat, a cely 2 dny kdy zacal se nezastavil. Dneska me prozmenu zase pouze malinko stouchnul a to jen jednou rano jak ho doktor zmacknul ultrazvukem a odpoledne taky jednou a ted vecer zatim jen 2x, je to normalni? :-( Ja se porad necim stresuju to je hrozny, doufam ze je v poradku a je jen lenivej nebo dospává 2 dny skotačení. (26+4tt)

ja si to kopani fakt asi neuziju :( to bylo snad jen ty 2 dny :( A to zitra zacinam 28 tyden :-( achjoo
kdyz slysim jak kazdyho prcek kope az to boli, co to je????? me v tom brise roste nejaky liny štouchadlo :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8910.5.2012 7:41

    Nestresuj, miminko to nemá rádo. Jak se chce hýbat, tak se hýbe, někdy vůbec, jindy pořád ;)

  • Nestresuj se tím. může být zrovna natočené tak že bouchá třeba do placentky nebo někam kde to zrovna necítíš.

  • Ahoj Sari, holky mají pravdu, miminko se hýbe kdy chce, já v tom 27 tt pohyby taky cítila velmi nepravidelně a kromě toho to bylo pořád jenom malé štouchání, někdy se hýbal častěji, jindy méně. Ted jsem 29 tt a už ho cítím častěji, ale pořád v tom není žádná velká pravidelnost, doufám, že to nebude znít moc blbě, ale doporučuju tolik se nepozorovat, mi se to vyplatilo, taky jsem byla jeden víkend nervozní, že ho necítím, málem jsem jela na pohotovost, ale pak jsem se uklidnila a od té doby se tak nepozoruju a jsem v klidu a malý prospívá:)

  • Ahoj, tak nevím, jestli to bylo tím, že jsem měla placentu na přední stěně, ale malý měl velmi nepravidelně, někdy se celý den nehnul, tak jsem hýbala s břichem, šťouchala do něj a nic. Nakonec jsem si zvykla, že mám prostě líné a spavé miminko a těšila jsem se, jak bude hodné a spavé. No opak je pravdou, malej vůbec spavej není. Kdybych pokaždé když necítím miminko jela k doktorovi, tak jsem tam byla asi denně. Ale malej byl v pořádku, ale taky jsem občas byla nervozni, pak jsem si nějak zvykla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist