pohyby a špinění po sexu na konci těhu /39tt/

Otázku položila: Bývalá uživatelka #16515 10.5.2011 10:59

Ahoj Holky, chtěla jsem se zeptat jak cítíte pohyby na konci těhu, za 10 dní mám termín a přijde mi že se malá jen tak občas trošku pohne, cítím jí průběžně celý den ale určitě mín než třeba před dvěma týdny, myslíte že je to tím že už tam má málo místa? Monitor nám minulý týden ve čtvrtek vyšel ok a to už ty pohyby nebyli tak intenzivní.

Další dotaz bych měla na sexík takhle na konci, včera jsem totiž po styku začala trochu špinit, nejdřív takový narůžovělý a pak takový světle hnědý výtok, neteče to nějak hodně, jen mě zajímá jestli s tím máte některá taky zkušenost. díky za reakce

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Řekla bych že spinění asi bude normální - ale pro jistotu bych já osobně zavolala dr. Já už od cca 35 tt - vždy mírně krvácela po vyšetření od dr. - a bylo jasné že je to způsobeno vyšetřením - krev byla jasně červená. Je-li tmavá, jedná se o krev starší. A s těmi pohyby - je to možná tím, že má už málo místa, nicméně zase má více síly :-) já ho cítila až do konce intenzivně - i když pravda, že na ozvech byl malý líný, že mi dr. vždy musel jakoby protřepat břicho.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist