pohyby

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30007 31.3.2011 9:58

Holky chci se ještě zeptat, za jak dlouho, jste cítili pořádný kopanečky od doby,co jste začali vnímat pohyby? Já pořád čekám a nic :(, už se začínám bát, že bude líný po mně :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem v 18tt a na nás včera vystrkoval zadeček nebo hlavičku, protože to bylo takové vyboulené :-)
    Jinak občas cítím takové lechtáníčko, bublinky a jako by se tam převaloval :-)
    Taky by mě zajímalo kdy bude pořádně kopat, abych věděla, že tu je s náma :-)

  • Jani, lenocha se neboj, určitě to po porodu oceníš :) Já byla na monitorech a paní doktorka říkala, že si asi pěkně s tou naší rošťandou užijeme, tak se na to těšíme :) Já začala pohyby cítit v 18 tt, byly čím dál tím více intenzivnější, někdy ale třeba dva dny nic. Zhruba od 32 tt už umí tak kopnout a dloubnout, že jí občas i vyčiním :D

  • Ahoj, já jsem 31tt a taky už mě umí pěkně dloubat, nejlíp v levo do břicha, kde je to nějaké citivější až se někdy kroutím jak žížala..
    Ale odkdy to začalo být silnější asi říct nedokážu..

  • Ahojky, tak já začínám 35. týden a třeba dnes v noci mě zvbudil takový kopanec, že jsme se úplně lekla a potom ještě jeden, asi jsem ležela nějak blbě a prckovi se to nelíbilo. Jinak já mám neustále pocit, že mě tlačí něco pod žebrem, ale za celé těhu jsme se nějakých velkých kopanců nedočkala, spíše výjimečně. Ted se mi vždycky na bříšku udělá nějaká velká boule vlevo či vpravo, tak se malý určitě převaluje, bříško úplně mění tvar :)

  • No mě teda kope prcek hodně, ale jenom někdy. Teď jsem 30. týden a už tak v tom 25.někdy se hýbal tak že jsem nemohla ani spat. Ted většinou kope když sedím, tak do žeber a to teda pořádně. V noci naštěstí spinka, tak doufám, že mu to vydrží i po porodu :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist