pohyby

Otázku položila: Anonymní uživatelka #33604 24.3.2011 14:19

Ahoj holky.Když cítíte pohyby vašeho drobečka v kterých místech to tak nejčastěji je.Jsem v 18tt a už se těším na to až ucítím první pohyby našeho mimíska.Tak jsem jen zvědavá.Dík a krásné těhulkování.A kdy ty první pohyby mohu začít vnímat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, no já je cítila asi přímo pod pupíkem, takové jakoby bublinky v bříšku. Ale když se to opakovalo, tak mi bylo jasné, že je to mimísek. Teď jsem 21+5 a mimi kope o sto šest :D. Jestli jsi těhotná poprvé, tak bys je měla cítit asi kolem 20 tt, ale někdo i 21 tt. U druho a vícerodiček je to asi o dva týdny dříve. Tak si to pěkně užívej.

  • Ahojky,
    já jsem v 17tt a už mám takové ty bublinky v bříšku(asi 5 dní) jak píše anonymka :-)
    Jsem ale prvorodička, tak asi máme mimíska moc akčního nebo nevím :D, pač jsem s tím taky počítala od 20tt :-)

  • ahoj, já jsem taky poprvé těhotná a pohyby jsem začala cítit v 18 tt, bylo to taky pod pupíkem spíš jako v podbřišku, přirovnala bych to k tomu jako když ti třeba zaškube sval, něco takovýho :-)

  • cudla25.3.2011 7:17

    já měla pohyby od 16 tt,nejdříve jen vpravo nad podbříškem,pak se ukázalo podle ultrazvuku,že to byly ručičky.Nejdřív to bylo takové pošimrání... časem už uvidíš,jak se ti bude bříško hýbat nebo vlnit,když mrňousek kopne.Nejlépe je to na začátku těhu cítit vleže na zádech s nataženýma nohama.Je to krásný pocit,tak si to užij,až to přijde :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist