pohlavní styk a těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #67365 6.6.2012 12:08

Ahoj holky, jak je to se sexem v těhotenství? Všude okolo slýchávám, že to nevadí, ale když jsem se ptala doktorky, tak se na to moc netvářila, přitom žádné rizikové těhotenství nemám a vše by mělo být v pořádku. Před porodem chápu, že to není vhodné, ale v prvním trimestru?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj pred porodem je to vhodne k vyvolani porodu, to ano. jinak se spise na konci nesexuje, ze uz na to neni ani moc nalada, ani moc chut.. jinak netusim proc by mel sex v tehu vadit, ja jsem tehotna jiz podruhe a pokazde jsme sexovali jak jsme chteli. jasne ze zadna divocina, ale normalni sex nevadi...

  • je to vhodne kdykoliv i pred porodem, porod by ti to vyvolalo jen kdyby dite bylo pripravene jit na svet a to by jsi porodila i bez styku :-)) jinak to neublizi ani porod nevyvola .)

  • souhlasím s kamillilinkou, pokud není těhu rizikové a ty nemáš při sexu problémy (bolesti) tak nevidím důvod proč ne. spíš jsou tam pak omezení co se polohy týče, jak roste bříško. a před proodem naopak některé holky zkouší sexík, aby porod vyvolaly.
    na začátku v 1.trimestru je to o tom, jestli máš chut a jestli nekrvácíš. pokud je vše ok, tak bych z toho nedělala nějakej problém ;-) to víš, doktoři. někdy má u nich pocit, že by tě zavřeli do skleníku, aby se ti něco enstalo :D

  • Mě teda doktor řekl, že pokud mám chuť, tak nevidí žádný problém. Já teda měla strach a po orgasmu jsem vždy trošku zašpinila, ale to bylo jen v 1 trimestru, ve druhém už je všechno v pořádku.
    Pokud nemáš žádné problémy, tak by neměl sex ničemu vadit ;-)

  • Martasek896.6.2012 13:17

    My sexovali pořád, rizikové těhu jsem neměla, tak jsme nic neřešili a užívali si :)

  • Martasek896.6.2012 13:17

    My sexovali pořád, rizikové těhu jsem neměla, tak jsme nic neřešili a užívali si :)

  • Já mám sex zakázaný kvůli zašpinění a pozdějšímu hematomu. Když jsem ležela v nemocnici, bavili jsme se o tom s doktorkou a ona říkala, že se sex moc nedoporučuje první 3 měsíce a potom v osmém. Ale teď půjdu na kontrolu a už se poptám, jestli už můžeme. Už nám to leze na mozek.

  • Pokud nemáš žádný problém,tak není vůbec důvod se tomu vyhýbat.Je to jediné období,kdy si nemusí člověk dávat pozor a jen si to hezky užívat:-) Ale samo,že dle pohyblivosti a tak.A před porodem ho lékaři dokonce doporučují.:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 630 odpovědí a 409 761 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist