pohlavní styk

Otázku položila: Anonymní uživatelka #69924 1.7.2012 17:41

mám strach z 1. sexu nevím jaký to je pocit je mi 16 tak poraďte mi. Můj kluk chce začít s prstěním a potom z normálním sexem jaký to je pocit???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud spolu budete komunikovat a dělat jen to, co se bude líbit vám oběma, pocit to bude více než příjemný. ;)
    I když poprvé taky může bolet, mě třeba bolelo proniknutí, ale pak už to bylo dobré, i přestože jsem krvácela a špinila ještě pár dní potom. Ale za sebe můžu říct, že ta bolest byla úplně vedlejší. Úplně jsem na ni zapomněla, protože ten pocit, kdy jsou si dva blízcí tolik jako nikdy předtím a nikdy s nikým, to, že je to z opravdové lásky (teda aspoň u mě bylo) a v tu chvíli patří celý svět jen vám dvěma, naprosto zazdil nějakou bolest. :)

  • Ahoj, gratuluju, ze mas vztah, ve kterem s partnerem komunikujete, nez na to vlitnete.Uvolni se, uzivej si to a bude to super. Zadny strach, bolesti bych se nebala. Prijemne pocity budou prevladat nad pripadnymi negativnimi.

  • Presne tak, souhlasím :-).. Myslíš, že se nemáš absolutne čeho bát, taky mi je 16náct:).. A nedávno jsem byla v té samé pozici, co jsi teď ty:).. Muj přítel začal prstěním, tím mě i odpannil.. A pak.. Když už jsem se cítila na sex připravena, nebolelo mě to. Jen chvilinku, když do mě partner poprvé penisem vnikl, pak už to bylo krásný:) .. Na bolest zapomeneš, uvolni se:)

  • Ahoj taky mi je 16 a nedávno to bylo taky moje poprvé. Byla sem hodně nervózní a bála sem se, že to bude bolet, že budu krvácet nebo něco podobného.. Ale vůbec nic :)Když si dáte záležet na předehře a budete maximálně uvolnění bude to jen krásné :)
    Držím palec :)

  • Jj, když se uvolníš a užívaš si ten pocit, jak jste si k sobě blízko, zapomeneš na bolest..
    Já se přiznám, že mne to ani nebolelo.. Byl to jen takový zvláštní pocit plnosti.. :-D
    Tak hodně zdaru a neboj se!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist