po MS pozitivni tt

Otázku položila: Bývalá uživatelka #15995 18.1.2012 7:38

Holky zdravim,mam 9 dni po MS a dnes jsem mela pozitivni tt.byla sice slabsi,ale krasne viditelna..mela jsem poz.tt i pred MS,a carka byla pred MS stejne silna jako dnes,ale myslela jsem,ze to bylo chem.tehu,a ze to s Ms odeslo.MS byla trochu slabsi..Tak ted vubec nevim,na cem jsem!Myslite,ze by to mohlo byt zbytkove hcg ? nebo opravdu tehotenstvi??

holky,díky za odpovědi..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem byla těhule a měla menstruaci, která byla normálně silná. Přišla jsem na to ale až podle ultrazvuku, kdy stáří plodu rozhodně neodpovídalo datu poslední menstruace. Prďolinek byl větší. Takže ano, těhotná můžeš být. Asi bude nejlepší zajít na gynekologii a uvidíš, jak dopadneš.

  • Simone18.1.2012 9:48

    Moje maminka přišla na to, že je těhotná až ve 4 měsíci, kdy se jí zvětšilo bříško a nedostala menstruaci. Do té doby 3 měsíce menstruovala úplně normálně (a cvičila, aby zmenšila bříško, protože si myslela, že tloustne :-D). Takže je možné, že jsi těhotná.

  • petulinkaa1318.1.2012 17:18

    Jak už jsem tady nekolikrát psala,moje mamina me zjistila až v 6.mesici a do te doby normalne mela MS a bricho zadne :-) možné je vše,zajdi na gyndu :-D hodne stestí :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist