plodné dny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59362 13.3.2012 9:44

Ahoj holky. Zkoušela jsem na www.naseporodnice.cz - menstruační kalendář výpočet plodných dnů - a tam mi ukazuje plodné dny v každém cyklu o dva dny později než tady na womenzone. Neporovnávala některá z Vás také třeba na jiných stránkách? Bazální teplotu mě už přestává bavit měřit. Snad se podaří dřív otěhotnět, než se pořád takto hlídat...
Díky za Vaše příspěvky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, vykašli se na výpočty plodných dní i na měření BT... ty výpočty jsou vskutku jen orientační a pokud bych měla mluvit za sebe, tak já otěhotněla v úplně jinou dobu, než v oněch vypočtených plodných dnech;-)

  • lulatko13.3.2012 10:28

    Žádný software Ti nedá pravdivou odpověď, jak funguje Tvoje tělo. :) Nemá smysl tedy řešit, kdy Ti nějaký program vyznačí v grafu ovulaci - to přece nemůže tušit! Jak již psala uživatelka výše, je to jen a pouze orientační. A než si otravovat sexuální život diktovaný testy a zkoumáním se, radši tu energii vrhni do toho, aby byla chuť milovat se co 2-3 dny. Tak bude jistota, že tu správnou chvíli nepropasete. ;) Myšlenkám na dítě se člověk samozřejmě nevyhne, ale nech tomu volný průběh. Nevím, jak dlouho se snažíte, ani kolik vám je, ale máte-li čas, případnými problémy a případným zkoumáním sebe sama či partnera se začněte vážněji zabývat po roce marného snažení. Držím palce!

  • Ty plodné dny jsou jen orientační, je to nastaveno na ideální ženu, která má pravidelný cyklus. Každá jsme jiná, a proto můžeme mít ovulaci jinak, někdy i těsně před, po nebo při MS.
    Pokud chceš vědět, kdy máš ovulaci, asi by bylo nejlepší pokračovat v měření BT, možná ovulační testy a sledovat hlen.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist