péče o plet

Otázku položila: Bývalá uživatelka #57983 23.4.2013 21:31

Dobrý den, je mi 16 let, mám velmi mastnou plet s akné. Používám každé ráno a večer od značky LA ROCHE- POSAY effaclar odličovací vodu, každé ráno krém effaclar duo a na to bb cream, také od LA ROCHE a kadždý večer čistící gel effaclar. Když se mi klube nějaký pupínek, vlastním effaclar A.I, ale přijde mi, že moc nepomáhá. Chtěla bych se zeptat jestli je moje péče ok. Předem děkuji za odpověd a hezký den přeji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky, péče je určitě úžasná, používám také... ale možné je problém v tom, že jako je každý člověk unikát, tedy jiný, tak každému i něco jiného pomáhá... možná bude lepší, když zajdeš k dermatologovi a on se na pleť podívá a určí co a jak.. já to tak udělala a už 7let mám pleť jako mimčo :-)

  • xxKami25.4.2013 9:28

    Taky se pridavam s tim,ze se staras ukazkove:-) Donutit se k te pravidelnosti je totiz nekdy mor:-) Ja trpela na akne od svych 13, pak jsem cpala dva roky HA a plet byla ok a ted po vysazeni mam osklivou plet zpet. Nikdy mi nepomohl zadny kozni lekar ani atb ani ruzne masti. Stale mam mastnou plet se sklony jak k cernym teckam,tak k bolakum. Zkouslea jsem radu Vichy z lekarny,ale ani tuk. Ted se snazim plet osetrovat 100% teatree olejem,je pry hodne agresivni a vysusuje a to presne na plet potrebuju a zatim to vypada,ze se mi ta neplecha na pleti docela hoji. Hlavne vydzet si to nenipat!!!:-( :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 554 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist