pálení žáhy v těhu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #150146 15.2.2018 15:35

Holky budu znovu otravná, poslední týden (15tt) vyloženě cítím, jak se mi žaludek sune den co den nahoru a jak mě to na něj tlačí a nejspíš díky tomu mě denno denně pálí žáha...snažim se nejíst nic dráždivého, nepřejídám se, nejím za dva...ba naopak už kvůli tomu jím zase i méně, protože je mi potom prostě zle...každý mi radí a všude se píše něco jiného. Mohu se zeptat na vaše zkušenosti co pomohlo, po jaké době se to případně zase srovnalo? :) V noci už musím i spát na vyvýšeném, ale i tak se v noci budím..Děkuji za reakce :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk15.2.2018 16:09

    Ze začátku pomáhalo mlíko, pak už jen pastilky Rennie a někdy ani ty pořádně ne. Prostě to člověk musel přežít , i když ten pocit, že se mu při každém lehnuti stěhuje obsah žaludku do pusy, byl fakt k zešílení. Tak hodně štěstí, ať u tebe něco zabere a je to ok.

  • sisterrys15.2.2018 16:46

    Trpěla jsem na to celé těhotenství, chvilku pomáhalo mléko. Pak jsem si pořídila maalox a super. Určitě nepoužívat sodu, tu mi rozmluvila lekarnice, že chvilkove pomůže, ale ve finále problém zhoršuje a žaludku škodí.

  • Zkus Anacid. Pokud by to nepomohlo, daji se jist prášky Helicid, ale ty jsou na předpis. Každopádně ten helicid je jistota, všechno co je volne prodejne ne vždy pomůže ;-) mě se třeba nedovira jicen a zaha mě páli vlastně pořad, už se s tom lecim cca 14 let.. a vyzkoušený mám fakt všechno. Hlavně prosím te nezkoušej jedlou sodu, když si těhotná... ta je fakt masakrova, sice pomáhá, ale je to fakt driak :-o

  • Jsem 34tt a pálí mě žáha ve dne v noci, v noci mě to vždy kolem 2 ráno vzbudí. Jediné co mi zabírá je Anacid, je volně prodejný a vážně zabírá. Studené mléko, mandle a další rady jsem zkoušela a nepomohlo nic. Možná trošku mi uleví jablko, ale jen minimálně. Za mě opravdu doporučuji Anacid, je tam 30sacku a stojí 100,-. Gaviskon, Rennie, Gastrofruit atd jsem zkoušela, uleví pouze tak na hodinu a je to zpět, takže vyhozené peníze :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist