paleni žahy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #385346 26.5.2018 17:43

Ahoj chtela jsem se zeptat zda nekdo z vas mel jako priznak tehotenstvi paleni žahy?Nikdy me zaha napalila jako ted zbudi me to i v noci.Mam to asi ted tri dny po sobe

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Žáha mě pálila strašně, ale určitě ne jako jeden z prvních příznaků - většinou se to objevuje až ve třetím trimestru, kdy plod už tlačí na okolní orgány včetně žaludku. Jako prvotní těhotenským příznak bych to neviděla, spíš máš rozházené trávení.

  • terryk26.5.2018 18:47

    Já, a byla to snad první věc v druhém tehu, která souvisela s jiným stavem. Předtím mě pálila zaha max třikrát v životě. V druhým tehu začala ve čtvrtém týdnu a přestala až po porodu. Další příznak byl nechuť na kafe :-)

  • sisterrys26.5.2018 21:17

    Žáha mě začala pálit v 8tt, v druhém trimestru to trochu polevilo a ve třetím otravovalo furt. Teď v druhém těhotenství mě pálí min.

  • V prvním tehu mě zahájení palila když jsem ještě ani nevěděla že tehu jsem a byl to fakt extrem, ani tabletky ne pomáhaly jen studene mléko. Pak se potvrdilo tehu a zahájení palila az do porodu. Takže bych to jako příznak klidne považovala, alespoň za mě. Jinak na zahu netrpím a nepálí mě skoro vůbec.

  • U me jasny priznak pro 2. tehu. Zaha me palila jeste pred pozitivnim tt. Jinak nikdy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist