pálení žáhy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40368 12.5.2011 6:47

ahoj holky už 3tí den pozorují že mě palí k večeru žáha a kdykoliv během dne mi je špatně a občas mě bolí jak by i žaludek..Jsem v 30tt nevíte některá jak tomu zabránít?? (nehladovím ani nic takového,jím malo ale častěji).
Děkuji za odpovědi..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě pomáhá si trošku jedlé sody rozpustit (1 lžička kávová) v malé skleničce a pak vypít...je to hnus :D ale pomáhá to :D. Určitě si ale nekupuj žádné léky pro ti tomu. Jsou zbytečně drahé a sodu máš za 2 Kč.. více..méně. :D teď přesně nevím :)

  • deniska919112.5.2011 7:51

    Ahojki, já na to trpěla u každého těhu a až do 25 tt pak to naštěstí přešlo a nic sem na to nebrala =) nevěděla sem ani co by na to pomáhalo

  • Ahojky, ja si davam rennie kdyz me pali zaha. Tu jsem zobala i mimo tehu,ale ted jsem za nej dvakrat rada. Muzou to u tehule, takze ja bych nevahala, nestoji to zase tolik.

  • Martasek8912.5.2011 8:14

    Já mám Rennie i Gaviscon a pomáhá to tak nějak (aspoň mně) chvilkově :( Nej je to před spaním, protože už pak nejím a nepiju, tak mi to účinkuje, ale někdy žáha pálí jak čert a trpím, pač na to nic nepomáhá. Jsem teď 33.tt a pálí skoro denně, i několikrát a už na nějaký nákupy kašlu. Zkouším to zajíst nebo zapít, ale asi to bude ze sladkýho. Po tom se mi to často spoští :(

  • cudla12.5.2011 9:32

    mě pálila žáha až do porodu a čím bylo těhu pokročilejší,tím to bylo horší,ke konci mě to budilo i v noci.Cucala jsem rennie,ale to pomáhalo jen na chvilku jinak nic nezabíralo.To víš,mimi potřebuje víc a víc místa,tlačí na žaludek.Nic moc se s tím dělat nedá.......počkej ta úleva po produ,to bude paráda :-)

  • mě zabírají pastilky Rennie, mají takový nějaký ovocny v lékarně, neni to drahý a hodně to pomáhá. Mléko mi zabíralo jenom zezačátku a pak nic, tak jsem si koupila ty pastilky a je to v pohodě, ty ovocný jsou aji chutný. Jedlou sodu bych vynechala, nevím proč ale někde jsem četla že by se to v těhotenství nemělo.

  • v těhotenství můžeš,jak tu holky psaly, Rennie, Tums, Gaviscon. Jedlá soda se nedoporučuje ani "normálním" lidem, natož těhotným ;-)

  • Ahojky, mně pomůže, když se napiji studeného mléka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist