pálení po každem sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #63008 11.12.2012 19:09

Dobrý den mám často problémy s kvasinkami nastanou vždy po sexu... pak je přeléčím, mikromazolem nebo čím. Mám klid úpný. pak mám třeba menstruaci taky ok. ale jakmile dojde k sexu okamžitě po něm cítím páleni během sexu to boli nikdy to nedokončíme a opět je prý zase mám ty kvasinky myslím a celý ten kolotoč se pořád opakuje partnera mám stejného už 2 a půl roku na milion procent vím že mě nepodvádí a já jeho také ne tak mi prosim poraďte je něco co bychom mohli udělát už jsem z toho zoufalá máte někdo podobné zkušenosti? děje se mi to poslední rok před tím nebyl žádný problém mohli jsme si užívát i několikrát denně chtěla bych to zase tak poraďte prosíím 8-. 8-. 8-. 8-.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl11.12.2012 19:32

    a přeléčil se někdy i tvůj partner? Jestli ne, tak to by byl i třeba ten důvod. A nebo můžeš mít alerg. reakci na sperma.

  • Petra311.12.2012 19:37

    Nechtělo by to teda taky přeléčit partnera?Já měla to samé, po sexu taky pálení. Já měla výtoky pořád dokola, změnila jsem i doktora protože mě to nedokázal vyléčit a všichni radili nejíst sladké, nepoužívat parfemované sprcháče na intimní partie a nenosit umělé kalhotky a těsné kalhoty. Nakonec jsem zjistila že mě to způsobuje antikoncepce, vysadila jsem ji před 3 lety a od té doby mám klid :) Jo a ještě mi jedna kamarádka poradila jednu fintu - strčit si tam na noc česnek a druhý den má klid :) říkala že tomu nevěřila, že si přímo klepala na hlavu když jí to známá poradila, ale jakmile to zkusila, byla překvapená jak rychle to funguje :) já to teda nezkoušela, ale říkala že jí to 100% pomáhá.

  • A co sex s kondomem? Je to s ním stejné? Pokud ano, tak bych vyloučila možnou alergickou reakci na sperma. Nevím jak máte často sex, ale možná by pomohl lubrikant nebo chvíli pauzu aby se sliznice zregenerovala, zvláště pokud tě to pálí už při sexu, nástup kvasinek je přecejen pomalejší. Může to být i antikoncepcí, o tom bych se pobavila s doktorem, jinak, co je dobré krom léku, tak obyčejný bílý jogurt, jsou v něm stejné bakterie jako v přirozeném prostředí pochvy, které udržují rovnováhu aby se jiné nepřemnožili a nevznikaly kvasinky.
    Mě se to stává vždy po užití antibiotik, takže teď už si vždy radši prodloužím o týden nemoc, než pak řešit ještě kvasinky.
    Můžeš zkusit i výplachy rosalgin po sexu, jednou mi to pomohlo když už jsem se chystala na gyndu a příznaky najednou odezněly. A taky mýdlo určené pro intimní hygienu, vyzkoušej :-)

  • venysek11.12.2012 19:47

    Taky bych to viděla na nějaký nedostatečný přeléčení nebo vznilkou alergii, jak říká Grass.. Možná spíš tu alergii, když nemůžete ani dokončit..



  • Tady je ocividne ta kvasinka nejen ve vagine....Ve vetsine pripadu, kdy se takhle rychle vraci je nutno vzit v potaz, zeje contaminovane primo strevo, ne-li hure, ze je plisen v krvi. Jak uz tu nekdo zminil jako prvni by v pripade, ze ji uzivas, byla k vyrazeni antikoncepce na hormonalni bazi. Jinak bez upravy jidelnicku muzes lecit jak chces, kvasince se bude darit dal. Doporucuji si o tom neco nacist, zejmena http://knihy.abz.cz/prodej/nebezpecne-plisne-kolem-nas..Nasla bys spoustu typu jak bojovat proti plisnim prirodnimi zpusoby, vhodnou vyzivou pocinaje :-)

    Pak je dobry Cingros, ma tam nekolik kapitol pojednavajich vylozene o nakaze plisni http://www.eruditus.cz/knihy/jiri-cingros/sam-sobe-doktorem

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist