ovulace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395844 14.10.2018 13:16

Ahojky :-) prodelala jsem minuly mesic biochemicke tehotenstvi.Uz druhy mesic znovu po sobe.Poprve jsem ted vyzkousela ovulacni testy od 10 dne do dneska a mam stale slabou carku.Nemam pravidelny cyklusa netusim,zda ovu byla,nebo nebyla.Dnes odpoledne jsem si delala ovu test a carka slabsi,ale viditelnejsi a stejne tlusta jako druha.gynekolozka mi rekla,ze kdyz mam dve uspesne tehotenstvi za sebou,ze se mame snazit dal.Uz z toho blaznim a nevim,kdy ty dny prichazeji.:( milujeme se od skonceni ms,ktera probehla 30 Zari a skoncila 6 Rijna.Je mozne,ze dnx bxly drive a jsem tehotna? Nebo teprve prijdou? Je mi to divne.Moc dekuji:-)
Me ms byly za posledni mesice takto: 29.7,26.8,30.9.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tvoj cyklus by som v prvom rade vôbec nenazvala nepravidelným, to by ti to muselo lietať oveľa viac. Ak si mala MS naposledy 30.9., ovu ešte nemusela byť. V prípade ovu by mala byť čiarka rovnaká ako tá kontrolná. Mnoho žien má slabú čiarku niekoľko dní pred ovu, takže z toho neblázni, testuješ prvý cyklus a len pár dní.

  • Zanthia115.10.2018 17:25

    Možná by sis po biochemku měla dát chvilku pauzu aby se tělo srovnalo. Aspoň 1 cyklus nebo 2. Já měla časný potrat nebo možná biochemko v srpnu a řekli mi, že si mám dát 2 - 3 cykly pauzu. Myslím, že ten první měsíc po jsem ovulaci neměla a teď ten druhej těžko říct, ale rozhodně nemám takové jasné příznaky jako dřív. Evidentně mám cyklus ještě rozhozenej. Piju denně kontryhelový čaj, ten by tomu měl pomoci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist