otázka pro všechny bývalé snažilky, prosím odpovězte!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58689 17.9.2012 14:50

Ahoj holky,

už mám z toho fakt depku. Zajímalo by mě, zda jste některá otěhotněla i přes to, že jste na to mysleli. Miminko si moc přejeme a tu myšlenku z hlavy fakt nemůžu dostat i když bych si to moc přála. Švagrová právě otěhotněla a dvě moje kamarádky a já i když se snažím o rok dýl.....tak pořád nic. Zajímalo by mne, zda se vůbec dá otěhotnět, když na to člověk myslí. Příští měsíc budeme absolvovat poprvé IUI a samozřejmě, že to z hlavy nevypustim. Je to začarovaný kruh.......na dovolené to člověk z hlavy sice dostal, ale pro změnu jsem tam dole dostala zánět a tak nic nebylo. Mysleli jste na to při IUI a po a přeci to vyšlo?

Děkuji za vaše odpovědi

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,je fakt že když jsem si řekla kašlu na to ,udělala jsme pro to max .Tak se nám to povedlo.Ovšem jednou to bylo po Ivf.;-)Člověk to ale podvědomě v hlavě asi má stále.Hodně štěstí.:-)

  • ahojky.My sme se snažili 13 měsíců. Zkoušela jsem všechno možné.Pak jsem zkusila léčitelku. Dala manželovi na 3 měsíce léčbu.končil ji v červnu a v červenci jsem otěhotněla.Ale kdo ví zda je to díky tomu.Také jsem zkoušela Jonášovu metodu.Každý měsíc mi den početí vycházel na menses,až v červenci to vyšlo zhruba na půl cyklu..

  • Ahoj, jsem na tom hodně podobně. Všechny okolo buď rodí nebo jsou těhotné a já pořád nic. Objevila jsem ale Bachovy kapky, a protože jsem na to pořád myslela, napsala jsem tam mail co mě trápí a oni mi namíchali kapičky přímo pro mě.Beru je asi 3 týdny a jsem uplně v klidu. Přestala jsem počítat dny, vlastně to vůbec neřešim. Kdyžtak koukni na http://www.bachovaterapie.cz/

  • petulinkaa1317.9.2012 18:07

    Byla jsem kdysi ve fazi,že jsem tim byla posedla a hrozně to chtěla,ale postupem času jsem si řekla,že to nechám vse plavat a že osud ví co mám mít a jestli mam být mamou tak mi mimčo nadělí až tehdy kdy ho mít mám no a helemese,jsem v 19tt :-) držim palce

  • Ahojky, bohužel psychika je mocná čarodějka. My se snažili 3/4 roku. Pořád jsem na to myslela. Těšila jsem se až vypadnu z práce, kámošky měly mimča. U jedné jsem se rozbrečela, když jsem měla dostat zase menses. A potom mi doktorka nasadila Clostík a řekla mi, že pravděpodobnost otěhotnění je asi třetí, čtvrtý měsíc. A taky jsem byla objednaná na operaci zubů. Říkala jsem si, fajn, půjdu na tu operaci a pak v létě otěhotním.:-) A ono ejhle. Dva dny před operací (v dubnu) jsem zjistila, že jsem těhotná. Teď jsem 28tt. Takže držím pěstičky, ať to brzy vyjde. Ať si najdeš něco, na co se upneš více a pak se podaří. :-) Ale vím, že to není jednoduché.

  • Ahoj, taky jsem se snažila na to nemyslet, ale prostě to se asi nedá... Takže jsem otěhotněla i přesto, že jsem miminko měla stále v hlavě... ;-) Ale trvalo to rok... občas jsem na to myslela víc a jindy zase míň ;-)

  • Vidíte, já mám strach z opačného problému. Snažíme se od roku 2008, byla doba, kdy jsem hrozně moc chtěla. Hrozně. Když mi kamarádka oznámila, že je těhotná, skoro jsem se zhroutila. Prostě byly těhotné všechny, jen ne já. A jak to už trvá nějakou dobu, našla jsem si věci na vlastní realizaci, abych na to právě nemyslela a teď na to tak nemyslím, že se až občas obviňuji z toho, že to snad nechci. Asi za měsíc mě čeká IVF a já nevím, jestli tam půjdu ve správném rozpoložení. Je pravděpodobnost, že když otěhotnění teď pro mě není úplně nutné, že se to povede? Vím, že je to s chlapem, se kterým to dítě chci mít. Je na to vhodná doba, zvládnu to, zvládneme to i finančně, v práci to taky čekají, takže žádná pohroma pro nikoho... ale už po tom neprahnu. Co to znamená? Vystřízlivěla jsem? Nebyla ta touha tak vážná? Prostě po 4 letech jsem na tom takhle...

  • Ahoj, já jsem na to myslela neustále, měřila jsem teplotu, takže se na to dalo těžko nemyslet, naháněla jsem chlapa do postele s myšlenkou že je ta správná doba, po mazlení jsem dělala svíčky jak úchyl, a do testování jsem se sledovala každý den a každý den na sobě našla nějaký příznak. Pak před testováním jsem už byla přesvědčená o tom, že jsem si to vsugerovala, ale ono se to fakt povedlo, takže ano, otěhotněla jsem i když jsem na to opravdu hodně myslela...

  • Já na to taky myslelave dne v noci i když jsem si nalhávala že ne, upla jsem se na to hrozně moc, nechodila jsem ani do hospůdek pít, co kdyby náhodou atd, ale povedlo se nám to nakonec po 5ti měsících, ale asi i díky kamarádce, ale to tu nechci psát, nikdo b ytomu asi nevěřil:). A taky jsem si řekla pak řekla, že na to kašlu, že mimi bude až bude, začala jsem chodit zase s kamarádkama posedět, bavit se a najednou jsem našla //. Neboj, taky se ot povede i když na to myslíš, tak si neříkej že díky tomu to nepůjde, prostě na to mysli protože si to chceš přivolat. Mysli pozitivně, zkus to. Já i každou MS obrečela a to k ničemu nevede. Hlavu vzhůru a určitě se to co nevidět povede:))) držím pěstičky:)

  • Ahojda, psychika je záludná věc, my se snažili 2 roky o mimčo a během té doby jsem 3x otěhotněla a pak vždy potratila (je fakt, že jsem vždy otěhotněla ve chvílích, kdy jsem na to myslela nejméně)...vyšetřovali mě horem dolem a nikdo nevěděl proč se tak děje... až v Praze na reprodukční imunologii jsme po odběru materiálu k vyšetření absolvovali pohovor s panem doktorem, ten mi vlil optimismus do žil a po návratu z ordinace jsme s manželem ve výborné náladě prožili pěkné manželské chvíle a z toho se nám každým dnem narodí prcek i přes to, že měsíc po zmiňovaném vyšetření (v cca5-6.tt)mi přišly špatné výsledky, které moc šancí na prosperující těhotenství nedávaly.Nevěš hlavu a užívej si život, on ten zázrak přijde!!!!:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist