ošklivá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392402 20.4.2018 11:53

Ahoj,
hrozně mě trápí moje prsa, mám pocit, že si kvůli nim nikoho nenajdu a hrozně se za ně stydím, půl dne vždy strávím tím, že myslím na to, jak hrozná a nechutná jsou. Mám velikost B/C, opravdu velké dvorce, nevýrazné bradavky a navíc prsa nemám pevná, hlavně levé ne. Nejsou sice povislá až někam k pupíku, ale jsou. Když se pořádně narovnám, je to lepší, ale stejně nevypadají tak, jak by měla vypadat prsa mladé holky. Celkově jsou i divně tvarovaná, lehce do špičky, prostě nejsou hezky plná a kulatá. A co je snad ještě horší je to, že si na nich nemůžu přestat mačkat póry a pupínky. Už mám docela jizvy a plno stroupků a fleků a není to jen sem tam, jsou úplně celá rozrýpaná a já nemůžu přestat, uklidňuje mě to, ale zároveň si to pak vyčítám. Nikdy v životě si nemůžu vzít výstřih ani plavky. Mám ze sebe takové trauma, že ani nemůžu s nikým nic mít, je mi 20, v podprsence a oblečená vypadám asi poměrně dobře, ale když sundám podprsenku, je to tak hrozně nechutné...
Je tady někdo, kdo si prošel alespoň něčím z toho a byl by mi schopen poradit? Prsa asi nijak nezpevním (nebo ano?), ale nějaké rady, jak alespoň uzdravit tu kůži? Vždy se držím pár dní a pak stejně mačkám... A řeší chlapi prsa opravdu tak moc nebo by to nějaký přežil? :-D Nejradši bych šla na plastiku, ale na to teď nemám.
Díky za jakékoli odpovědi, už jsem vážně zoufalá.

  • 21.04.2018 18:18:26 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik20.4.2018 12:30

    Ahoj, také jsem měla problém s tím, že jsem si myslela, že mám velká a ošklivá prsa. Až potkáš kluka, který tě bude milovat taková jaká jsi, vůbec tvá prsa řešit nebude, budou se mu naopak líbit. Také nemám vyloženě pevná prsa a mám velké dvorce. Věř tomu, že se to chlapům líbí. Bereš to jako žena, ale muži přemýšlí jinak. na ty pupínky bych a boláky bych ti doporučila peroxid vodíku a tea tree Dnes jsem poprvé zkusila na kůži živé vitamíny, tak jsem zvědavá, co to s kůží provede. Na vlasy jsou úplně úžasné. Ještě vyzkoušej, zda máš vážně dobrou velikost podprsenky na astratexu. Je tam tabulka, kde postupně vyplňuješ své míry a jaký máš tvar prsou, když to celé projdeš, řeknou ti jakou máš správnou velikost. Já jsem si pořád myslela, že mám 85B a nakonec jsem měla 80D či E.
    https://www.astratex.cz/poradna/

  • Ja mam stejny problem :D a vis co? Muj kluk mi rekl, ze jsou strasne nadherna a nemuze prestat na ne sahat a hladit je :) A kolikrat mi bylo trapne jak mi vzdy sundal podprsenku a ja takove fuj povisloky, ani plne nebyly, velke dvorce atd.. A on byl z nich uplne hotovy :) A presvedcil mne, ze mam krasna prsa uz jenom z toho jaky je z nich hotovy :D A ted jsem tehotna a prsa najednou jsou plna jeste vetsi a zase je muze obdivovat jinak.. Takze chlapi ty prsa neresi jak si myslis... :) jsou hotovi, ze je vubec muzou konecne videt :D Kdyz se mu budes libit, tak se mu budes libit i naha :) Jinak chlapi zas maji strach, ze se jeich penis nebude libit jejich divce :) i muj kluk se pak porad ptal, jestli se mi.vubec libi a nebo neprestal libit :D Kazdy mame z neceho obavy, kdyz jsme to jeste nikomu neukazali :) Jinak prestan si prsa mackat ty vyrazky.. Tez jsem si mackala.. Ale prestala jsem a mazala jsem si je kazdy den olejickem, ono se to pak zahoji :) jen uz nemackej :) a neres ty prsa :) hlavne nos dobre podprsenky :)

  • Také mám už od mládí povislá prsa, už mi tak prostě narostly v pubertě. Dvorce mám také velké a navíc oválné. Mám na nich hodně strie, teď už naštěstí vybledlé. Takže rozhodně nejsi sama. Ve správné podprsence vypadají má prsa hezky, taky jsem se děsila reakce chlapa, až si jí sundám a on uvidí tu "pohromu". Ale žádný drama se nekonalo - vůbec mu to nevadilo, přijde mi že chlapi tohle oproti nám vůbec neřeší. Pokud tě má chlap rád, tak tě prostě vezme takovou, jaká jsi. Já se třeba docela bojím jak budou má prsa vypadat po těhotenství a kojení, ale beru to tak, že jsem se prostě tak narodila - nemůžu to změnit, stejně jako svoji malou výšku, atd. Upřímně mě mrzí, jak se tady často objevují dotazy na téma: mám hnusná prsa, hnusné stydké pysky, apod. Lidské tělo prostě nevypadá jako na stránkách časopisů. Ano, jsou vyjímky, ale naprostá většina lidí má nějakou nedokonalost (nebo si myslí, že ji mají). Prostě se přijmi jaká jsi, na plastiku si můžeš třeba šetřit a mít peníze v záloze, kdyby ses někdy pro ní rozhodla (já bych na ní nikdy nešla).

  • :-p kazde mam jinak velke rozdil je hodne videt protoze jsou mensi treba plavky bych si na sebe nevzala .... A vis co ....nikdy to zadnymu nevadilo.... Nehlede na to ze kdyz se do tebe chlap zabouchne tak mu to bude sumak ....

  • Markova77716.3.2021 23:49

    Docela dlouho přemýšlím, že bych si nechala prsa upravit. Mám z toho však i trochu strach. Chtěla bych se zeptat, jestli máte za sebou už některá plastiku a případně jestli jste spokojené i po více letech?

  • Rychlikova19.3.2021 23:13

    Já jsem se k tomu odhodlávala asi dva roky, pořád jsem se nedokázala rozhodnout. Zároveň jsem ale byla nespokojená s tím, jak moje prsa vypadají. Po dvou letech jsem se odhodlala i díky podpoře manžela a šla jsem si nechat prsa upravit. Je to už rok a půl a já jsem s nimi pořád spokojená. Dost mi to zvedlo i sebevědomí a hlavně manžel je má také rád. Doporučím si zajít na kliniku ke konzultaci, tam z Vás potom třeba ten strach opadne.

  • Markova77721.3.2021 20:42

    U koho jste si prsa nechala dělat? Bolelo to po operaci dlouho a hodně? Jak je to s jizvou? Je to hodně vidět a poznat, že máte upravovaná prsa?

  • Rychlikova25.3.2021 1:07

    Prsa jsem si nechala upravovat na klinice https://www.perfectclinic.cz/plastika-zvetseni-prsou/ odkud jsem s výsledkem odešla opravdu spokojená a klidně bych je doporučila. Používají kvalitní implantáty a celkově přístup je tam velice příjemný. Nebylo to ani moc drahé, ale to se vše dozvíte případně na telefonu nebo na osobní konzultaci. Můžete je najít v Praze, Brně a Liberci.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist