opakovane biochemicke těhotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #95517 10.2.2013 11:42

ahoj vsem, ktere mate zkusenosti s biochemickym tehotenstvim, ktere se opakovalo. ja mam tu smulu, ze dokazu otehotnet, ale tim moje nadseni konci. mam za sebou tri takto neuspesne pokusy a vzdy to skonci 5tt. :'-(:'-(:'-(
je mi z toho strasne smutno, protoze mi nikdo nepomuze. lekar tvrdi, ze co bych mohla cekat ve 40 a ze mam zkouset dale. nemam panize na CAR a pojistovnu uz taky nezajimam. mate nekdo zkusenosti s necim, co vam pomohlo a nestalo to majlant? moc dekuji za jakoukoliv pozitivni reakci, na negativni komentáře se dnes necítím, protože každým dnem zase potratím:'-(:'-(:'-(

ahoj holky, stal se zazrak, ale jeste se moc neraduju, jen tak lehce :) uz druhy den mam pozitivni testik a carecka sílí :-) dneska jsem 31DC. drzet palce, at zase jedna natěšená maminka je fakt štastná :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • a jak víš, že se ti to tentokrát udržet nepodaří? Chtělo by to začít myslet pozitivně, to dělá strašně moc.

  • Vyžádej si vyšetření genetické a imunologické.To by tě mohl poslat i tvůj lékař.A i kdyby si navštívila CAR tak nikde není psáno že hned platíš. Musí to být strašné.Ale nemá smysl plakat.Musíš pro to něco dělat. Nemyslím to zle.Držím ti pěstičky a bombarduj svého lékaře.

  • Ty jo, tak to mě mrzí, musí být těžký, nezbláznit se z toho :-( Mně se stalo jednou, že se mi udělala dutinka, ale v tý nic nebylo, hormony rostly, bylo mi zle, ale všechno to bylo k ničemu. Nakonec jsem musela na revizi, protože to samo nechtělo odejít. A moc dobře se pamatuju, jak hrozně mi potom bylo. Dost mě to vzalo, pořád jsem přemýšlela, co mohlo být špatně, i když doktor mě ujišťoval, že se to stává poměrně často a zřejmě to nic neznamená. Nakonec měl pravdu, další těhotenství už bylo úspěsné. Ale po tý první zkušenosti jsem měla nezdolatelný nutkání něco se sebou udělat, asi to byla i jakási psychologická obrana. Začala jsem řešit stravu, víc zeleniny, míň masa, co nejmíň chemikálií ve stravě, přestala jsem pít kafe, nakoupila jsem si bylinky na detoxikaci organismu, zelený ječmen na vyživení. To mi hodně pomáhalo, hlavně teda psychicky, fakt jsem se do toho obula a kdo ví, třeba to mělo i vliv na to, že podruhý už šlo všechno jak po drátkách. Teď se snažíme o druhýho broučka, tak jsem začala užívat Femigard, tak uvidím, jestli to k něčemu povede.

  • Já už měla biochemické těhotenství 3x.... Synka mám nakonec z IVF, i když se na všech vyšetřeních nic neprokázalo. Je mi 36, takže pojišťovna část zacvakala, ale stejnak nás to vyšlo na 25 tis.
    Zkoušela jsem pít kontryhel, pak Juklův čaj na neplodnost, taky vitamíny a listovku, ale nic nezabralo.
    Takže asi taky neporadím.... Prostě jen zkoušet to dál a nevzdávat se.

  • Já budu mít 40 let za půl roku a biochemické jsem měla před 3 měsíci. Nemyslím si ale,že je to věkem.Mají to i mladé holky.Snaž se nestresovat,není jisté,že by to tentokrát mělo opět takto skončit.My jsme se nakonec rozhodli od dítěte upustit,ale kdyby jsme pokaračovali a stalo se mi to zas,tak bych přitlačila na doktora.Ten musí zjistit,proč se to děje,popřípadě poslat k odborníkům...Určitě bych nečekala,jelikož věk už tady je a určitě je i ve tvém zájmu otěhotnět a zdárně donosit dítě co nejdříve.Držím palce,atˇje to dobré:-)

  • Tak to přeji hodně štěstí,ať to tentokrát dopadne dobře.dej nám určitě vědět.:-)

  • Takt to je super, moc držím pěsti, tfuj, tfuj :-) už si zasloužíš, aby to vyšlo...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist