odtok plodove vody

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394245 8.3.2019 11:12

Dobrý den chci se zeptat je možné aby plodová voda odtékala postupně? asi 2 krát během 5 minut jsem cítila jak ze mě něco vyteklo (jelikož mám pod sebou jednorázovou podložku tak tam byl mokrý flek takže něco opravdu teklo) ale protože jsme s manželem ráno měli sex tak si nejsem jistá zda to mohla být plodová voda (i když je to cca 1,5 hodiny po sexu) proto se ptám zda může odtékat postupně ať zbytečně neplaším mám ještě 20 dnů do termínu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ano, možné to je. Mně se to přímo stalo, když jsem byla v osmém měsíci. Ve dvě ráno mi odteklo větší množství plodové vody (probudila mě mokrá postel, jak kdybych se koupala v bazénu) a když jsem vstala, voda odtékala dál. Když jsem přijela do porodnice nějaká voda mi ještě zůstala, byla jsem hospitalizována. Nicméně plodová voda mi v menším množství odtékala až do porodu.
    TAkže pokud máš podezření na odtok plodové vody (byť jen částečně), vezmi si věci do porodnice a jeď. Není to legrace, pokud to byla plodová voda může se to kdykoliv změnit v začínající porod, či může vzniknout jina komplikace.
    Já si tehdy taky nebyla jistá (byla jsem probíhající 36 týden), ale raději jsem si řekla, že pojedu jednou zbytečně než následně pozdě..
    Oni jsou na to v porodnici zvyklý. Jo a vezmi si s sebou takovou tu porodnickou vložku, popř. tu na které "máš podezření, že jde o vodu", oni si tě prohlídnou a případně tuto vložku polijí speciálním roztokem, kde zjistí, zda to byla plodová voda či nikoliv.

  • OveckaVeru8.3.2019 13:25

    Mne pri porodu odtekala postupne, neco doma, neco v porodnici :) ale tak ja vedela ze mi praskla voda.. nevim jak to je pri samovolnem uniku. Ale myslim ze to bys asi poznala rozdil, ta voda je prostě voda.. :)

  • Známé odtekala postupně. Myslela si, ze učurava. Mela to tak prubezne pres den a nakonec byla rada, ze stihla dojet do porodnice.

  • Odteka postupně až do porodu. Pokud to znamená porod. Mě to takto začalo. Ještě jsme stihli procházku. Ale otázka je, jak je to u vás.

  • Mně odtékala pomaličku asi půl dne, nevěděla jsem jestli je to hlenová zátka, výtok nebo co, tak jsem potom z nejistoty jela do porodnice a byla to ona, už si mě tam nechali, do 24 hodiny +- jsem musela rodit (už jsem měla termín) jinak je tam riziko infekce porodních cest.

  • petulinkaa138.3.2019 21:35

    Určitě může odtekat, raději jed do porodnice. Ja si myslela snad už od 12tt že odteka, neuvěřitelne výroky. A když to přišlo, cítila jsem lupnutí a jak jsem se postavila, tak mi vyjelo jen trochu a udělal se flek na kalhotkách, ale bylo mi hned jasny o co jde :-D právě tím lupnutím a jak voda vyjela. Když slyším jak někomu praskne voda a je pod ním louže jak ze sprchy tak si to, ani neumím představit proti tomu prd co jsem mela ja :-D

  • Samozřejmě že to může být plodová sperma.
    Poznáš snad sperma a vodu?...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 480 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist