odstříkávání MM

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58084 31.1.2012 19:12

ahojky holky, mám strašně málo MM(mateřského mléka) co mám dělat???když si odstříkávám,což musím,malý mi nechce sát z prsu,jen málo....tak odstříkám tak max.3Oml.....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já osobně si myslím, že je to relativní, že máš málo mléka. Nestresuj se tím, zkus více pít, více přikládej, můžeš zkusit homeo na tvorbu mlíčka. Možná bych zkusila kojit přes kloboučky, když je malý zvyklej na flašku, je to hodně totožné. První dceru jsem kojila 3 měsíce přes kloboučky a pak až do 2 let. Neházej flintu do žita předčasně. TO ZVLÁDNETE!!!!

  • Z jakého důvodu nechce sát, nevíš ?

  • Ahoj,i my byli na příkrmu, rodila jsem císařem a malej měl antibiotika, tak se po dlouhých bojích přisál asi čtvrtý den, měla jsem ho u prsu skoro pořád, stejně jsme byli na příkrmu, doma jsme se rozkojili a odsávala jsem pouze po kojení, aby se zvedla tvorba, pokud se ti nepřisaje, tak je to těžké, mě se přisál a pak byl dokrmen lahví, tu jsem doma dala asi jenom dvakrát, ted ji nechce (dávám mu čaj) jenom prso, ale zkus se spojit s nějakou laktační poradkyní. Pokud se Ti přisaje, tak pak kojit,kojit, kojit, co nejméně přikrmovat. Já taky moc neodsála, nejlépe mi to šlo v noci, to jsem po nakojení dala klidn 60ml. ono je to těžké, z flašky to mají lehčí a nechtějí pak sát z prsu, ale kamarádka má holčičku a tu kojí a přikrmuje, protože ji mlíčko nestačí. Zkusila bych tu laktační poradkyni, ale taky záleží, jak dlouho jste na flašce. My byli akorát v porodnici.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist