odlíčení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37936 2.5.2011 10:50

Mám malé jemné řasy.. Proto si dávám docela dost řasenky ale do té fáze jak se dělají ty hrudky většinou nedojdu. Jak si to mám pak večer odlíčit? Přiznám se že mi to trvá tak 20min. a místo aby to očím pomohlo spíš je to ničí. 20minut si řasy myju vodou krémy atd.. oči mám z toho rudé řasy vypadané a štípu mě oči. Tak se raději odličuju jen na víkend a proto se mi ta řesanka pořád hromadí a tvoří se hrudky. Jak si tedy mám oči odlíčit aby to očím neškodilo? děkuji

oči nemám podrážděné když si jen tak 2* přejedu tamponkem s krémem. To ale jsou pořád černé a slepí se. Jestli je chci mít 100% odlíčené musím drhnout a to očím škodí. Asi chápete proč si je tedy raději neodličuju. Mám voděodlmou řasenku ta se ale smývá jako normální. Asi je vadná :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, no to teda není úplně ideální věc. Hlavně to se neodličovat. Zkus koupit především kvalitní řasenka, např. Max faktor 2000 calories nebo masterpiece. Na odlíčení záleží co máš za typ pleti a kolik Ti je. Obecně se moc nedoporučují takové ty pycí gely, ale já se stejně opakovaně vracím ke Garniere - čistící gel (má takovou pumpičku) buĎ zelený nebo růžový. Normálně při sprchování smíchám s vodou a umyju si obličej, s tím že ty oči trošku víc pošmudlám :-) Ale určitě není třeba nic drhnout.
    Taky se zkus podívat jestli nemáš voděodolnou řasenku :-) to by pak chtělo nějaký dvousložkový odličovač, třeba od nivea - přímo na oči.

    No a nakonec je dobré použít nějakou pleťovou vodu na dočištění (já mám micerální vodu od Biodermy a je skvělá - tím kompenzuju ten mycí gel :-) ) a pak samozřejmě nějaký kvalitní krém na oči.
    Tak hodně štěstí a pamatuj, že méně je někdy více :-)

  • Zkus odličovač očí od firmy Loreal. Je výborný, stojí asi 120,- Kč. Řasy výborně odlíčí. Odličuji se s ním každý den a vydrží mi tak 3 měsíce.

  • Ahojky,já ti vřele doporučuji na odlíčení očních partií Green line ( dvoufázoví) stojí kolem 90 Kč v Dm. Krásně odlíčí a pleť je po něm krásně hladká a není zarudlá. Hlavně si oči odličuj denně!!

  • Ahojky, já to dělám taky jako Alis001...nejdříve si obličej opláchnu vodou, použiju čisticí gel od Garnieru zelený s pumpičkou (detoxikační), tím se mi smyje část nečistot z řasenky a make-up...případně můžeš použít ten růžový sensitive. Hlavně musíš mít oči zavřené ;-) Pak už jen odličovacími tampony odlíčím pomocí dvoufázového odličovače - taky používám Green Line :-) na dočištění ještě použiju odličovací mléko od Garnieru růžové Sensitive. Veškerá řasenka je pryč a oči podrážděné nejsou :-)

  • Ahojky, jestli ti můžu doporučit, tak vyzkoušej řasenku od Maybelline "The colossal volum express" (voděodolnou). Používám ji už přes 2 roky a nemůžu si stěžovat. Natáčím řasy kleštičkama a pak stačí použít jednu vrstvu, když chci výraznější, tak dvě, ale více opravdu není potřeba, a oči vypadají skvěle. ;) A na odlíčení používám Garnier - odličovací mléko, střídám Essentials (s výtažky růže pro suchou a citlivou pleť) a Sensitive (zklidňující, bez parfemace, alkoholu pro velmi citlivou pleť), oba stojí kolem 120,- Kč. Odličuji se každý den a podráždění žádné. ;)

  • dzusinka2.5.2011 14:18

    Odličovačem nebo třeba i olivovým olejem to jde. Nanést na tampon, přimáčknout na řasy, nechat chvíli působit, pak trochu promnout a dočistit. Jestli máš problém se sundáváním řasenky, tak nekupovat voděodolnou, ale normální. Ta jde dolů snáz.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist