nositko pro miminko

Otázku položila: Bývalá uživatelka #92775 27.3.2014 19:01

Ahojte zeny .. prave hledam na netu nake klokanky nebo nositka na mimco od narozeni .. ( satek uz jsem mela a nevyhovoval dceri a ani me ) ..nemate nakou zkusenost a radu jake nositko nebo klokanek je nejlepsi nebo aspon pro mimco nejpohodlnejsi a za rozumnou cenu :-) dekuji ;-)

  • 26.05.2015 16:51:05 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já a většina maminek v okolí máme ergonomické nosítko Ergo, případně Manduca. Do Erga se dá dokoupit i novorozenecká vložka, takže můžeš nosit víceméně od narození. Já ji mám, ale nakonec nosítko používám až od nějakého 5. měsíce a to už bez vložky, takže nemůžu říct, jak pohodlné to je pro malé mimčo. Tyhle nosítka předpokládám patří k těm dražším, ale myslím, že není problém sehant bazárkové, nebo asi budou i levnější značky.
    Nicméně, klokanku bych určitě nepořizovala. Není vhodná pro miminko, moc v ní visí a není to dobré pro zdravý vývoj těla.

  • Ahoj, já mám teď nově Manducu New Style, která vyhrála v D-testu 1. místo, dá se tam nosit i miminko, ale náš malý už má 5 měsíců, takže novorozeneckou vložku jsem nepoužila. S nosítkem jsem zatím spokojená, ale pravda, nemám ho ještě dlouho. Stálo 2800,-

  • Nedávno tu probíhala diskuze. Jak píše Athemay, Manduca New Style vyhrála. Jen pozor v D testu tak dost důrazně upozorňovali, že ani u jednoho z testovaných nosítkek není opora hlavičky dostatečná. Tudíž jsou vhodné pro děti, které drží bezpečně hlavičku

  • Ahoj, je to sice trošku něco jiného, ale šátek :) Není ani tak těžké se naučit uvazy, jen je třeba dodržovat to polohování miminka v šátku, aby se neničila zádíčka. Pokud je miminko v šátku správně, pak se v nem muže nosit i miminko, co hlavičku nedrží.

  • Vanyska26.7.2023 11:06

    Já jsem koupila malýmu tohle nosítko https://www.crystalbaby.cz/ergobaby-adapt-nositko-soft-flex-mesh-midnight-blue-s. A musím teda říct, že jsem se opravdu trefila. Nosítko je pohodlné. Má rostoucí systém, jemný a kvalitní materiál a několik komfortních pozic. Za mě je to skvělá volba.

  • EvaMala4.9.2023 20:16

    Nosítka ERGOBABY jsou super. Taky máme doma dvě... Nebo teda jedno doma, jedno na chalupě. Malej je v něm moc rád, tak ho nemusíme pořád přenášet. Je ergo, cena super, příjemný materiál, polohovatelné... Takže za mě top nosítko :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 579 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist