nosifol a vaše zkušenosti?

Otázku položila: symtsa 29.1.2013 18:50

ahoj holky prosím o zkušenosti, poznatky a rady ohledně NOSIFOLU.
Má cenu vyhazovat peníze? Jste si některá jistá, že Vám pomohl k vytouženému miminku?
Zvažuji jeho koupi v kombinaci s ovulačním mikroskopem (testerem) Donna (na bázi slin).
Děkuji předem všem za informace ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, beru Nosifol už 3. měsíc, zatím nic. Myslím, že to není žádný zázrak, klasický potravinový doplněk- vitamíny. Jak psaly holky, listovka stačí, můžeš přidat vit. C a E.
    Ten slinový tester je blbost, není to prokázáno, máš šanci 50%, že se trefí :-D škoda peněz.
    Myslím, že první půlrok stačí, když se budete cca obden s chutí milovat :-D
    Pokud chceš jít na to trochu vědecky a zjistit, zda ovuluješ a vše je OK, zkus si cca 2-3 měsíce měřit bazální teplotu a dělat ovu testy, dohodni si s gynekologem folikulometrii (chodíš na ultrazvuk pár dní před ovu, aby viděli, zda ti folikul na vaječníku roste), přeměří i děložní sliznici, zda je správně vysoká pro uchycení embrya. Pokud máš na to žaludek, tak můžeš hlídat plodný a neplodný hlen, ale bývá neprůkazný - plodný hlen mají i holky, které vůbec neovulují, nebo dle ultrazvuku teprve ovulovat budou.
    A když poznatky ze všech těchto měření dáš dohromady, tak budeš vědět, kdy jak ovuluješ, jaké jsou příznaky (já třeba to na sobě nepoznám) a nemusíš dále měřit a hlídat a soustředit se na hezké chvilky s partnerem ;-)

  • nezkoušela jsem ho, osobně si ale myslím, že stačí brát obyč kyselinu listovou a třeba pivovarské kvasnice (v těch je hodně vitamínu B), mít dostatek hořčíku ze stravy a nic jiného to v podstatě neobsahuje, jen teda ještě inzulinový senzitizátor inositolu, což nevím co je. taky bych zkusila kontryhel, mateří kašičku a třeba i homeopatii.
    někde jsem také četla, že stačí 4-5 hodin zdravého pohybu týdně a měla by se upravit hormonální nerovnováha v těle a tím pádem by pak mělo jít snáz otěhotnět. celkem bych tomu věřila.

  • Ahoj, ja ho ted beru druhy mesic. Zacla jsem ho brat sama poté co jsem se o nem docetla na netu. Prestala jsem brat HA v srpnu a porad jsem jeste dvou carek nedockala. Mam ted cykly dlouhe 42dni a trpim bolestmi jak pes. Proto jsem si poridila Nosifol, aby mi to treba trosku zregualizoval.
    Dnes jsem byla na vysetreni u gynekolozky a ta mi prisla na to, ze mam zrejme polycisticke vajecniky, takze mi jen Nosifol pred otehotnenim doporucila. Musim vsak pockat dalsi dva mesice pred snazilkovanim, jelikoz me poslala jeste na krevni testy v dobe MS a az po tech mi potvrdi jestli muzem v klidu zacit.
    Takze si myslim, ze je Nosifol dobry

  • Ahoj, já ho beru druhý měsíc a zatím nic....některé uživatelky po něm mají dost průjem, tak pozor...mě zkrátil minulý cyklus z 28 dní na 18...možná bych ho brala ob den...nevím teda zda ten zkrácený cyklus byl tím,ale nenapadá mě čím jiným....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist